Ένας μασέρ στην πόρτα σας!

Ένας μασέρ στην πόρτα σας!

Γνωρίστε την startup που αποκαλούν «Uber του μασάζ».

Φαγητό, καφές, ταξί… όλα με το πάτημα ενός κουμπιού βρίσκονται στη πόρτα μας. Γιατί όχι, λοιπόν, και ένας μασέρ;

Η εταιρεία Soothe αλλάζει το μοντέλο που ήθελε ο πελάτης να κλείνει  το ραντεβού του ημέρες πριν, και φέρνει έναν επαγγελματία μασέρ στην πόρτα σας ότι ώρα τον έχετε ανάγκη.

Κάπως έτσι, μετά από μια δύσκολη ημέρα ακόμα κι όταν τα μαγαζιά έχουν κλείσει, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα επαγγελματικό μασάζ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ άνδρα ή γυναίκας μασέρ, το είδος μασάζ που επιθυμούν (σουηδικό, μασάζ για ζευγάρια κλπ.). Αφού επιλέξουν, οι υπεύθυνοι ψάχνουν μέσα στη βάση δεδομένων της, ώστε να στείλουν τον πιο κοντινό επαγγελματία γρήγορα.

Η μια ώρα μασάζ κοστίζει 99 δολάρια, τα 90 λεπτά 139 δολάρια και οι δύο ώρες 169, ενώ οι μασέρ φέρνουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που είπαν πως πρόκειται για την νέα «Uber του μασάζ», ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, όμως, αρνείται τον χαρακτηρισμό αυτό θεωρώντας πως η εταιρεία του επικεντρώνεται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, οι υπεύθυνοι ελέγχουν ώστε όλοι οι θεραπευτές να έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αλλά και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 1.000 θεραπευτές στη λίστα τους, σε έξι πόλεις των Η.Π. Α., συμπεριλαμβανομένων του Λος Άντζελες, του Φίνιξ και του Μαϊάμι, ενώ σύντομα αναμένεται η επέκταση τους στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σαν Χοσέ και στην Ουάσιγκτον.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Μαίου 2013 και ήταν αυτο-χρηματοδοτούμενη για περίπου 13 μήνες, με τα έσοδα να αυξάνονται περίπου 20 τοις εκατό ανά μήνα και πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε τη καμπάνια χρηματοδότησης.

Συνολικά, έχουν καταφέρει να «σηκώσουν» 1,7 εκατομμύρια από τα συνδικάτα και άλλους επενδυτές ( IDG Ventures και Walter Loewenstern, και αρκετούς angel investors), με την ζήτηση να αυξάνεται διαρκώς.