Γ. Λαμπρινός (Διευθύνων Σύμβουλος GEP) από το Delphi Forum ΧΙ: «Το στοίχημα της επόμενης ημέρας είναι η βιώσιμη απόδοση»

Γ. Λαμπρινός (Διευθύνων Σύμβουλος GEP) από το Delphi Forum ΧΙ: «Το στοίχημα της επόμενης ημέρας είναι η βιώσιμη απόδοση»
Ο CEO της GEP συμμετείχε στο πάνελ με θέμα: “The Future of Work: Redefining the Human-Centric Workplace”.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι απλώς ένα νέο εργαλείο, αλλά μια δομική αλλαγή που απαιτεί τον πλήρη επανασχεδιασμό των οργανισμών, τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GEP, Γιώργος Λαμπρινός, από το βήμα του Delphi Economic Forum XI. Υπογράμμισε ότι η ηγεσία οφείλει να διακρίνει τη βραχυπρόθεσμη απόδοση από τη βιώσιμη ανθεκτικότητα, τονίζοντας ότι τα προγράμματα ευεξίας (wellbeing) είναι καταδικασμένα να αποτύχουν αν απλώς προστίθενται σε δυσλειτουργικά και πιεστικά συστήματα εργασίας χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στην επιχειρησιακή λειτουργία και την κουλτούρα.

Με την πεποίθηση «ό,τι δεν μετριέται, δεν υπάρχει», ο Γιώργος Λαμπρινός κατέστησε σαφές ότι ο ανθρωποκεντρισμός έχει συγκεκριμένο και μετρήσιμο ROI: η μείωση των ατυχημάτων, του απουσιασμού και η διατήρηση των ταλέντων αποτελούν “σκληρούς” δείκτες επιχειρηματικής επιτυχίας και όχι απλό branding.

Στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, η πρόκληση για τις επιχειρήσεις δεν είναι να κάνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη πιο ανθρώπινη, αλλά να διασφαλίσουν ότι οι οργανισμοί παραμένουν ανθρωποκεντρικοί, μετατρέποντας την ευελιξία από εταιρική πολιτική σε στρατηγικό πλεονέκτημα λειτουργίας.

Στο πάνελ συμμετείχαν:

  • Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
  • Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, GEP
  • Φραγκίσκη Μελίσσα, Chief Human Resources Officer, Alpha Bank
  • Ελένη Ακτύπη, Managing Director, WeLead

Συντονιστής: Γιάννης Φώσκολος, Διευθυντής, Imerisia.gr / Finance Editor, Open TV

Από αριστερά προς τα δεξιά, Ελένη Ακτύπη, Managing Director, WeLead – Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης – Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος GEP - Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Alpha Bank – Γιάννης Φώσκολος, Διευθυντής Imerisia.gr / Οικονομικός Συντάκτης Open TV
Από αριστερά προς τα δεξιά, Ελένη Ακτύπη, Managing Director, WeLead – Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης – Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος GEP – Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Alpha Bank – Γιάννης Φώσκολος, Διευθυντής Imerisia.gr / Οικονομικός Συντάκτης Open TV

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση του πάνελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: