Η Absolut συναντά τέσσερις πρωτοπόρους καλλιτέχνες

Η Absolut συναντά τέσσερις πρωτοπόρους καλλιτέχνες

Η πασίγνωστη βότκα καλεί για μια ξεχωριστή «μεταμόρφωση».

Η Absolut συνεχίζει τη μακρά και επιτυχημένη παράδοσή της στις δημιουργικές συνεργασίες με τον κόσμο της τέχνης, και παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με τέσσερις πρωτοπόρους καλλιτέχνες, που σπάνε τα στεγανά και τολμούν να μεταμορφώνουν διαρκώς τον εαυτό τους και το έργο τους. Η συνεργασία αυτή είναι μέρος της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της Absolut, με τίτλο «Transform Today»: ένα κάλεσμα στη δημιουργικότητα που κρύβει ο καθένας μας μέσα του, που στοχεύει να εμπνεύσει την καλλιτεχνική μεταμόρφωση γύρω μας.

Η Absolut συνεχίζει μια παράδοση δημιουργικών συνεργασιών, με καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, o Luise Bourgeois, o Damien Hirst, και πιο πρόσφατα με ονόματα όπως ο Spike Jonze, η Ellen von Unwerth και οι Swedish House Mafia. Μέσα από την καμπάνια «Transform Today», η Absolut επαναπροσδιορίζει τη συνεργασία της με τους καλλιτέχνες και φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που μοιράζονται κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες.

«Το “Transform Today” είναι μία πρό(σ)κληση προς τη νέα γενιά δημιουργών για να ξεφύγουν από τα όρια του κατεστημένου και να ορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Αντικατοπτρίζει την πίστη μας ότι το αύριο δεν είναι προκαθορισμένο, και είναι στο χέρι του καθενός μας να το σχεδιάσει», σχολίασε o Jonas Tåhlin, VP Global Marketing της Absolut.

Διαβάστε ακόμη: Ρακιές και άλλες ιστορίες

Ο Rafael Grampá, Βραζιλιάνος εικονογράφος που μεταμορφώνει το παραδοσιακό graphic design, αντιμετωπίζοντας την κάθε σελίδα που δημιουργεί ως χορογραφία, και όχι ως μια ακόμα αφήγηση. «Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την εικονογράφηση εργαζόμουν ως director of animation σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον animation studio. Ήταν ένα περιβάλλον που μου προσέφερε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά εργαζόμουν για το όραμα κάποιου άλλου, όχι για το δικό μου. Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω και να γίνω αυτό που πάντα ήθελα», είπε ο Rafael Grampá

Ο Woodkid, γνωστός και ως Yoann Lemoine, είναι ένας πολυτάλαντος Γάλλος καλλιτέχνης: illustrator και σχεδιαστής, σκηνοθέτης αλλά και μουσικός. «Είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται εύκολα και επιδιώκει διαρκώς την εξέλιξη. Μεταμόρφωση για μένα δεν είναι το να αρνείσαι αυτό που ήσουν κάποτε –είναι η ανάγκη να γίνεις κάτι περισσότερο, κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο», είπε ο Woodkid.

Ο Aaron Koblin, Αμερικανός digital media artist που ισορροπεί ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογία και είναι γνωστός για την ανατρεπτική του ματιά στην απεικόνιση των οπτικών δεδομένων.

Η Yiqing Yin, ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας από τη Γαλλία που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στον παραδοσιακό κόσμο της υψηλής ραπτικής.