Adidas Open Run: Τρέξε με τον φίλο σου

Adidas Open Run: Τρέξε με τον φίλο σου

Η παραλία Φαλήρου (στάση Τραμ Μπάτης)θα γεμίσει τη Τετάρτη με running mates.

Στο 1ο adidas Open Run της χρονιάς, περισσότεροι από 800 runners έσπασαν τη ρουτίνα του κέντρου και έδωσαν στην Αθήνα την δική τους ενέργεια! Έτρεξαν παρέα, γέλασαν, μοιράστηκαν μία ξεχωριστή εμπειρία! Το επόμενο adidas Open Run κατεβαίνει νότια, στην παραλία Φαλήρου και σε προσκαλεί τρέξεις με την δική σου παρέα.

Στο 2ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις μαζί με τον αγαπημένο σου, την κολλητή σου, την παρέα σου, με το άλλο σου μισό, αυτόν που θα επιλέξεις για running mate σου! Εσύ και οι φίλοι σου, η δική σου παρέα, που μοιράζεστε την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό και το τρέξιμο, γίνεστε κομμάτι της μεγάλης running παρέας της adidas. Ζήσε τη μοναδική εμπειρία με αυτούς που αγαπάς και μοιραστείτε τα μοναδικά adidas wristbands που θα σας δοθούν, για να σας θυμίζουν ότι τρέξατε μαζί.

Η εκκίνηση του 2ου adidas Open Run για το 2014, με θέμα #BoostAthens with your running mate, θα δοθεί στην παραλία Φαλήρου (στάση Τραμ Μπάτης), την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 19:00 (προσέλευση 17.30 ως 18:30). Οι runners θα τρέξουν την παραλιακή διαδρομή ενώ στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο.

Τα adidas Open Run σε περιμένουν κάθε μήνα στα πιο ξεχωριστά urban spots: ΟΑΚΑ (28.05), Πάρκο Τρίτση (18.06), Καβούρι (09.07), Γλυφάδα (28.09), Αθήνα (22.10). 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο τρέξιμο

Τα καλύτερα running shoes

 Το MOOV θέλει να γίνει ο προπονητής σας