Αυτόματα sms στην κοπέλα σας!

Αυτόματα sms στην κοπέλα σας!

Δεν έχετε χρόνο να στείλετε μήνυμα στην αγαπημένη σας; Μην ανησυχείτε, το BroApp φροντίζει για σας.

Το BroApp είναι μία νέα επαναστατική εφαρμογή για κινητό, διαθέσιμη από την Κυριακή στο Android Play Store, που στέλνει… μόνη της «γλυκά» γραπτά μηνύματα στο τηλέφωνο της συντρόφου σας. Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου app, το οποίο για να «κατεβεί» στο κινητό σας κοστίζει μόνο 1,49 δολ., ισχυρίζονται ότι με την εφαρμογή αυτή οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν τον τύπο του μηνύματος που θέλουν να στείλουν, ακόμη και τον χρόνο αποστολής του και έτσι να κρατήσουν ζωντανή την επικοινωνία στη σχέση τους.

«Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας είναι τόσο απασχολημένοι, που καμία φορά ξεχνούν να επικοινωνήσουν την αγάπη τους στους συντρόφους τους. Επινοήσαμε το BroApp, ώστε ακόμη και αν ξεχάσει κανείς να στείλει μήνυμα στην αγαπημένη του, η αγάπη του να συνεχίζει να επικοινωνείται», αναφέρουν οι εμπνευστές.

Διαβάστε ακόμη: Deutsche Telekom: Νέο app κρυπτογράφησης για smartphones

Όταν κάποιος «κατεβάσει» την εφαρμογή, αρχικά καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «ποια είναι η κοπέλα σου;» ενώ μετά από αυτό οι άντρες χρήστες συνθέτουν ένα αριθμό γραπτών μηνυμάτων, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να σταλούν αυτόματα μία συγκεκριμένη μέρα, ακόμη και αν τότε εκείνοι βλέπουν μπάλα με τους φίλους τους! Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το BroApp χρησιμοποιεί αλγορίθμους για να καθορίσει την καλύτερη στιγμή που πρέπει να σταλεί ένα sms στη σύντροφό σας. Ακόμη και αν εκείνη προσπαθήσει να ανοίξει την εφαρμογή στο κινητό σας, το BroApp θα την παραπλανήσει «μεταφέροντάς» την κατευθείαν σε μία λίστα με δώρα, που υποτίθεται σχεδιάζετε να της αγοράσετε!

Σύντονα μία εκδοχή του BroApp θα είναι διαθέσιμη για iPhone, ενώ ως επί το πλείστον απευθύνεται μόνο σε άντρες χρήστες.

Διαβάστε ακόμη: Το αδιάβροχο Galaxy S5 που αναγνωρίζει δαχτυλικά αποτυπώματα