Aυτή την Κυριακή: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr

Aυτή την Κυριακή: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr
To ekiosky’s.gr φέρνει ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του περιοδικού Fortune στο σπίτι σας.

Mε ό,τι παραγγελία κι αν κάνετε άνω των 3 ευρώ (εκτός από είδη καπνού) μέσα από την ιστοσελίδα του ekiosky’s.gr αυτή την Κυριακή 26/07, το νέο τεύχος Ιουλίου του Fortune έρχεται άμεσα όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα σε λίγα λεπτά. Η προσφορά ισχύει για όλη την Αττική.

Μια πρωτοποριακή συνεργασία και προσφορά για τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας παραγγελιών (καφέ, μικρο-ψώνια, είδη mini market και περιπτέρου) ekiosky’s.gr και τους αναγνώστες του Fortune.

Συνδεθείτε στο ekiosky’s ΕΔΩ

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Fortune:

Most Admired Companies in Greece: Η μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα επιστρέφει για 6η χρονιά.  Στη  σκιά της πανδημίας του COVID-19, η ταχύτητα στην ανάληψη δράσεων με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, η καινοτομία μέσα από τον άμεσο σχεδιασμό πρακτικών λύσεων στο πνεύμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, η εταιρική υπευθυνότητα, η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, θα αναδείξουν, μεταξύ άλλων, τις επιχειρήσεις εκείνες που θα βγουν από την πανδημία ενισχυμένες στη συνείδηση της κοινωνίας ως αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις.

Plus:

-Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης στην εποχή του Covid-19: Ο Χρήστος Χαρπαντίδης της Παπαστράτος, ο Γιάννης Παπαχρήστου της Coca Cola Τρία Έψιλον, ο Βασίλης Σταύρου της AB Bασιλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Γεράρδος της Πλαίσιο, ηγούνται εταιρειών που κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσµο που αλλάζει ραγδαία.

Νίκος Λούλης: Ρίχνει νερό στον μύλο της ανάπτυξης μιας ιστορικής εταιρείας :

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Μύλοι Λούλη.

We are Open: 14 επικεφαλής μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ενώνουν τη φωνή τους για την επόμενη μέρα της χώρας εν μέσω πανδημίας.