Αναζητάτε εργασία; Η Nutella ψάχνει δοκιμαστή γλυκών στην Ιταλία

H Ferrero, ο κολοσσός πίσω από τη Νutella, αναζητά δοκιμαστές που θα εκφράζουν τη γνώμη τους για τις νέες δημιουργίες της.

Η εταιρεία που παράγει τη Nutella αναζητά δοκιμαστές, οι οποίοι θα εκφράζουν τη γνώμη τους για τις νέες δημιουργίες της στα κεντρικά γραφεία στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Ferrero, ο κολοσσός πίσω από τη Νutella, αναζητά, σύμφωνα με την αγγελία, άτομα που θέλουν να μάθουν «πώς να γεύονται κακάο, σκόνη φουντουκιού και άλλα μισοτελειωμένα γλυκά προϊόντα», όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται στα διάσημα Nutella, Ferrero Rocher και Kinder Bueno.

Οι τυχεροί που θα καλύψουν τις 60 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη γειτονική χώρα. Εκεί «θα εκπαιδεύσουν την αίσθηση της οσμής και της γεύσης και θα βελτιώσουν την ικανότητα να εκφράζουν με λόγια τι αντιλαμβάνονται με τη γεύση τους», γράφει η αγγελία. Και όλα αυτά φυσικά επί πληρωμή!

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι οι καλύτεροι δοκιμαστές, στο τέλος των τριών μηνών, όπου διαρκεί το πρόγραμμα, θα προσληφθούν μόνιμα για εργασία 4 ώρες τη βδομάδα στα κεντρικά γραφεία της Ferrero στην Ιταλία.