Artoza 2023: Αύξηση 25% επισκεψιμότητας από την πρώτη μέρα της έκθεσης

Artoza 2023: Αύξηση 25% επισκεψιμότητας από την πρώτη μέρα της έκθεσης
220 εκθέτες, 32 διακεκριμένοι chefs, εξειδικευμένα master classes και όλα τα νέα trends στον χώρο της ζαχαροπλαστικής - αρτοποιίας.

Υπό τη σκιά της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, άνοιξε τις πύλες της η ΑΡΤΟΖΑ, η έκθεση θεσμός για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στην χώρα μας, χωρίς ωστόσο να γίνουν τα καθιερωμένα εγκαίνια από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Με πρωταγωνιστές 220 εκθέτες, leaders της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και της εστίασης θα έχουν τη δυνατότητα, από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου 2023,  να ενημερωθούν γύρω από την παραγωγή και πώληση προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν σύγχρονες τεχνικές, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας για τις επιχειρήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρώτη μέρα της έκθεσης και ήδη τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, όσο αισιόδοξα μπορούν να χαρακτηριστούν μέσα στο κλίμα πένθους που βιώνει η χώρα. Συγκρίνοντας την πρώτη μέρα της έκθεσης με την αντίστοιχη Παρασκευή της ARTOZA 2019, καταγράφεται αύξηση επισκεψιμότητας της τάξης του 25%. Επαγγελματίες από όλη τη χώρα και την Κύπρο επισκέπτονται τα περίπτερα των εκθετών, ενώ έχει έρθει οργανωμένη αποστολή ζαχαροπλαστών και αρτοποιών από τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Μάλιστα στην περίπτωση της Αλβανίας έχει έρθει και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ζαχαροπλαστών και αρτοποιών γεγονός που προσδίδει μια επισημότητα» αναφέρει στο Fortune o Αντιπρόεδρος της FORUM SA, διοργανώτριας εταιρείας της ARTOZA 2023, κ. Θανάσης Γιαλούρης.

Η φετινή έκθεση, σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα στην μετα-covid εποχή, είναι ανανεωμένη και  καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεδομένου ότι φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από όταν η ARTOZA έκανε για πρώτη φορά ντεμπούτο στην ελληνική αγορά, έχουμε προσκαλέσει 32 chefs, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα τρέχουν τα artoza master classes, μέσα από τα οποία θα παρουσιάζουν όλα τα τελευταία trends στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του παγωτού. Έχουμε σχεδιάσει πολλά παράλληλα events και ο κόσμος θα μπορεί να δέχεται διαφορετικά ερεθίσματα όλη μέρα. Να σημειώσω ότι υπάρχει και το Artoza Lab, όπου οι επαγγελματίες θα λαμβάνουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με την καλύτερη διαχείριση του ενεργειακού κόστους, την αύξηση της παραγωγής, καθώς επίσης και την ενημέρωση για τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ΕΕ για το επάγγελμά τους. Τέλος, θα υπάρχουν επιμορφωτικά σεμινάρια για τα social media και την καλύτερη προβολή της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο, αλλά και για την εκπαίδευση του προσωπικού» κατέληξε ο κ. Γιαλούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: