Αξέχαστο καλοκαίρι με Freddo Nespresso Professional

Αξέχαστο καλοκαίρι με Freddo Nespresso Professional
Ο τέλειος παγωμένος καφές μας καλεί να τον απολαύσουμε

Αφοσιωμένη στο να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις καφέ σε κάθε επαγγελματικό χώρο, η Nespresso Professional εξασφαλίζει και φέτος πως είτε βρισκόμαστε στη δουλειά, είτε στο εστιατόριο, είτε σε ένα ξενοδοχείο, θα μπορούμε να απολαύσουμε τον –υψηλής ποιότητας- αγαπημένο μας espresso. Όμως αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο: έναν παγωμένο καφέ που θα μας δροσίσει και θα μας αναζωογονήσει.

Ευθυγραμμισμένοι με τις ανάγκες των επαγγελματιών, η Nespresso Professional φροντίζει ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχουμε τον πιο απολαυστικό καφέ, όχι μόνο στην ζεστή, αλλά και στην κρύα εκδοχή του. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πάγο και μια επαγγελματική μηχανή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Zenius, που με το κομψό design και την τεχνολογία αιχμής, διασφαλίζει γεύση και άρωμα σε κάθε γουλιά! Επιπλέον, εάν τη συνδυάσουμε με το Aeroccino μπορούμε να απολαύσουμε σε χρόνο ρεκόρ συνταγές με γάλα, όπως ένα βελούδινο Freddo Cappuccino.

Με τη Nespresso Professional μπορούμε να φτιάξουμε Freddo και άλλες παγωμένες συνταγές με τις ειδικά σχεδιασμένες ποικιλίες καφέ:

• Ice Intenso, μία ποικιλία καφέ 100% Arabica που ισορροπεί τα αρώματα ψημένων δημητριακών με τις νότες ξύλου, προκειμένου να αναδείξει την κλασσική γεύση του έντονου καβουρδίσματος
• Ristretto, μια κλασσική ποικιλία 100% Arabica από την Λατινική Αμερική με έντονες νότες κακάο
• Ristretto Intenso ένας συνδυασμός Arabica και Robusta σε έναν καλά καβουρδισμένο καφέ με αρώματα ξύλου
• Origin India, μία ποικιλία μοναδικής προέλευσης με ένα δυνατό και πικάντικο χαρμάνι από Robusta και Arabica από την νότια Ινδία, με εξωτικές νότες μπαχαρικών

Ανακαλύψτε στο site όλες τις παγωμένες συνταγές καφέ NespressoProfessional και απολαύστε!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: