BEWISE: Ισχυρές επιδόσεις για το 2023 με το βλέμμα στο 2024

BEWISE: Ισχυρές επιδόσεις για το 2023 με το βλέμμα στο 2024
Περισσότεροι από 325 μοναδικοί πελάτες εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της BEWISE το 2023.

Η εταιρεία BEWISE ανακοινώνει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του έτους 2023 και τους φιλόδοξους στόχους της για το 2024.

Απολογισμός 2023:

  • Το 2023 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τη BEWISE. Η εταιρεία σημείωσε εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, φτάνοντας το 38%.
  • Περισσότεροι από 325 μοναδικοί πελάτες εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της BEWISE.
  • Η αύξηση του προσωπικού υπερέβη το 30% για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ενδεικτικές συνεργασίες με νέους πελάτες περιλαμβάνουν τις εταιρείες:

  • Καυκάς: Έργα στους τομείς του CRM, Loyalty, BI, και Cybersecurity.
  • Isomat: Έργα CRM και Business Process Management.
  • NGP Mustad: Έργo ERP με κάλυψη και των αναγκών της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Symeonides Fashion (Marks & Spencer Cyprus): Έργο ολοκληρωμένου ψηφιακού μετασχηματισμού (ERP, retail, CRM, loyalty και BI)
  • Flexcar: Έργα BI και στον τομέα του Cybersecurity.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να σημειωθεί για τη δημιουργία και εφαρμογή του e.BERTH Marine Allocation Management Platform. Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνολογική πλατφόρμα η οποία έρχεται να επιλύσει καθημερινά προβλήματα σχετικά με την οργάνωση κρουαζιέρων σε λιμάνια και να συμβάλει στην ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας μέσω του τουρισμού.

Μελλοντικοί στόχοι για το 2024:

    • Η εταιρεία στοχεύει σε 30% ανάπτυξη καθ’ όλο το έτος.
    • Σημαντική επέκταση σε λύσεις Cloud Ιnfrastructure (Azure) και σε λύσεις Artificial Intelligence και Machine Learning.

Ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία και την συνεργασία της με την Microsoft είναι ότι κατάφερε να ξεχωρίσει κατακτώντας τον τίτλο του Microsoft Solutions Partner for the Microsoft Cloud, μιας και είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που διαθέτει 6 από τα 6 Microsoft Designations. Ακόμη, αναγνωρίζεται ως Copilot for Microsoft 365 Jumpstart συνεργάτης, μια σημαντική διάκριση που επιτρέπει στην BEWISE να προσφέρει  την πρωτοποριακή λύση Copilot for Microsoft 365 στους πελάτες της αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την υποστήριξή τους και καθοδηγώντας τους στο πως να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO της BEWISE, δήλωσε: «Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024, παρατηρούμε ανάλογη αύξηση του τζίρου και του προσωπικού. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 10 νέες προσλήψεις και συνεχίζουμε να αναζητούμε ταλαντούχους επαγγελματίες. Καλούμε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας να εξετάσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας. Όραμα μας παραμένει να αποτελούμε το στρατηγικό συνεργάτη κάθε επιχείρησης και οργανισμού που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί προηγμένες τεχνολογίες για να επιτύχει υψηλότερη αποτελεσματικότητα, αυξημένη ασφάλεια και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: