Χλιαρή υποδοχή για το «Ποτάμι»

Χλιαρή υποδοχή για το «Ποτάμι»

Βιαστικές και ήδη διατυπωμένες, χαρακτήρισε το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τις θέσεις του νέου κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δεν έτυχαν και της καλύτερης υποδοχής οι θέσεις που δημοσιοποίησε ιντερνετικά και με τη μορφή ερωταπαντήσεων το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κριτική που ασκήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ μιλά για ήδη γνωστές θέσεις που δεν κομίζουν κάτι νέο.

Για τα περισσότερα ΜΜΕ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια συρραφή πολιτικών θέσεων, απόψεων και προτάσεων άλλων κομμάτων χωρίς ιδεολογικό πρόσημο, οι οποίες έχουν διατυπωθεί πολλάκις στο παρελθόν και έγιναν βιαστικά προκειμένου το νεοπαγές κόμμα να απαντήσει στους επικριτές του ότι δεν έχει πολιτικές θέσεις.

Κι όσα ΜΜΕ δεν επέλεξαν την οδό της κριτικής απλά παρουσίασαν τις θέσεις που ανακοίνωσε το «Ποτάμι» του κ. Θεοδωράκη. Ίσως η καλύτερη απορία-απάντηση είναι αναγνώστη μεγάλης εφημερίδας που στην διαδικτυακή της σελίδα αναρωτιέται «Γιατί άραγε να ψηφίσει ο κόσμος ένα κόμμα που μάζεψε τις προτάσεις που έχουν πει διάφοροι τόσα χρόνια;».

Διαβάστε περισσότερα στο  thetoc.gr