Creta Farms: Δυναμική είσοδο στην αγορά της ΠΓΔΜ

Creta Farms: Δυναμική είσοδο στην αγορά της ΠΓΔΜ

Από τις αρχές τους έτους, η σειρά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ θα βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ και τα κανάλια αυθόρμητης αγοράς της ΠΓΔΜ.

Την είσοδό της στην αγορά της FYROM (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), με τα προϊόντα της σειράς ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρία κλάδου τροφίμων, Creta Farms.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των σούπερ μάρκετ (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με γνώμονα πάντοτε την ενδελεχή έρευνα και τη μελέτη της αγοράς της κάθε χώρας, η Creta Farms έλαβε εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο αναφορικά με τη γευστική υπεροχή των προϊόντων όσο και τη συνταγή ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, με την οποία η εταιρία διαφοροποιείται στο χώρο των αλλαντικών σε ολόκληρο τον κόσμο και ηγείται στην Ελλάδα.

«Η διείσδυση και σε αυτή τη χώρα, σε συνδυασμό με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Creta Farms στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της Creta Farms, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αμφότερες οι πλευρές, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης. Η εταιρεία με την οποία θα συνεργαστούμε στην αγορά της FYROM, είναι εκ των μεγαλυτέρων διανομέων στη χώρα και εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς τόσο του μοντέρνου εμπορίου όσο και των καναλιών της αυθόρμητης αγοράς με πρόσβαση σε 2581 σημεία».

Διαβάστε επίσης: Creta Farms: Στόχος η είσοδος της εταιρείες σε νέες αγορές της Ευρώπης