«Αν δεν πάρουμε ποσοστό, δεν θα κατσικωθούμε στον σβέρκο κανενός»

«Αν δεν πάρουμε ποσοστό, δεν θα κατσικωθούμε στον σβέρκο κανενός»

Έκκληση στους νέους να προσέλθουν στην κάλπη των Ευρωεκλογών από τον Σταύρο Θεοδωράκη - Τι είπε σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου (Βίντεο).

«Θέλουμε το Ποτάμι τρίτη δύναμη», είπε σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το κόμμα δεν ήρθε να γίνει δεκανίκι του Σαμαρά ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τους νέους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή και να μην επιλέξουν την αποχή, σημειώνοντας «εάν δεν αποφασίσει ο άλλος, θα αποφασίσουν οι κομματικοί στρατοί».

Εξέφρασε ακόμα τον προβληματισμό του για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, λέγοντας μάλιστα ότι θα επισκεφθεί περιοχές της Αθήνας όπου το ποσοστό της ΧΑ ήταν υψηλό, ώστε να πάρει απαντήσεις.


Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να δημιουργηθούν «ποταμάκια» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ή στα πανεπιστήμια και έκανε λόγο για συνεργασίες, οι οποίες θα οικοδομηθούν πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

Άφησε, δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του νέου κόμματος στις εθνικές εκλογές, επαναλαμβάνοντας ότι, εάν ο κόσμος του δώσει 5% στις ευρωεκλογές, θα είναι «σαν να μας λέει να πάμε σπίτι μας».

Σε ερώτηση για το αν η χώρα μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί καλύτερα στο θέμα της οικονομίας, σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση δεν είναι ζήτημα προσωπικών ικανοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr