Δωρεάν webinars από το MIT Enterprise Forum Greece

Δωρεάν webinars από το MIT Enterprise Forum Greece

Το δεύτερο webinar με τον Jay Singh ξεκινάει σε λίγες ώρες.

Το MIT Enterprise Forum Greece διοργανώνει μια σειρά από εργαστήρια και εκδηλώσεις που απευθύνονται στην τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα με τίτλο «Build the Community».

Τα webinars είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν αξία στους συμμετέχοντες και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις, να δοκιμάσουν (εάν το επιθυμούν) ενός λεπτού elevator-pitch και να λάβουν κατάλληλη καθοδήγηση πάνω σε αυτό.Τέλος, κάθε webinar περιλαμβάνει μια συνέντευξη καταξιωμένων επιχειρηματιών ή δικηγόρων από τις ΗΠΑ, διάρκειας μισής ώρας, σχετική με θέματα που ενδιαφέρουν την τεχνολογική κοινότητα, ενώ μετά υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις του κοινού διάρκειας άλλης μισής ώρας.

Μετά το πρώτο δωρεάν webinar «Perfect Pitch» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου υπό τις καθοδηγήσεις της Linda Plano, σήμερα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά webinar «Ρώτα τον επαγγελματία» (Ask a Pro) με τον Jay Singh, CEO της ViralGains.

 

Ο Jay Singh θα δώσει μια μισάωρη συνέντευξη στην Linda Plano, παρουσιάζοντας τη δική του προσωπική εμπειρία ως νέος επιχειρηματίας, τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα καθώς και την γνώση που αποκόμισε μέσα από τη διαδικασία pitching προς επενδυτές. Στην επόμενη μισή ώρα του webinar «Ask a Pro» θα δεχθεί ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες τις οποίες θα απαντήσει ζωντανά.

Η ViralGains είναι μια πλατφόρμα βίντεο μάρκετινγκ που σχεδιάστηκε με σκοπό να μεγιστοποιεί τα δωρεάν media από βίντεο μάρκετινγκ καμπάνιες. Η εταιρεία ανέπτυξε μια καινοτόμο πλατφόρμα, την πρώτη του είδους της για εκστρατείες βίντεο μάρκετινγκ και η οποία βελτιστοποιεί τις απόψεις, κοινοποιήσεις και συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι διαφημιστές έχουν την ανάγκη τα βίντεο να τοποθετούνται σε ιστότοπους που μεγιστοποιούν την πρόσβαση στα προϊόντα που διαφημίζουν.

Η ViralGains παίρνει αυτά τα βίντεο και τα διανέμει σε κορυφαίους εκδότες: blogs, κοινωνικούς προορισμούς και σε άτομα με υψηλή επιρροή στην εκάστοτε αγορά (influencers). Η πλατφόρμα είναι χρήσιμη για διαφημιστικά γραφεία, εταιρίες Media και τμήματα Marketing εταιριών. Η τρέχουσα βάση πελατών τους περιλαμβάνει την Paramount Pictures, την Yamaha, και την Life Is Good.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα στο www.buildthecommunity.gr

Διαβάστε ακόμα:

Brainstorm Tech: Γιατί η Ελλάδα μπορεί και να καινοτομεί

Οι χειρότερες τεχνολογικές προβλέψεις στην ιστορία

Ένα app για να αποφεύγετε τις ανεπιθύμητες συναντήσεις