«Έκλεισε» ο Κρίστιαν Μπέιλ για το «Thor: Love and Thunder»

«Έκλεισε» ο Κρίστιαν Μπέιλ για το «Thor: Love and Thunder»
epa07833127 Welsh actor and cast member Christian Bale attends the press conference for the movie 'Ford v Ferrari' during the 44th annual Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, 10 September 2019. The festival runs 05 to 15 September. EPA/WARREN TODA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα γυρίσματα για το «Thor: Love and Thunder» θα ξεκινήσουν εντός του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ (Christian Bale) ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Marvel Cinematic Universe (MCU) και εντάχθηκε στο καστ των ηθοποιών της επερχόμενης ταινίας «Thor: Love and Thunder».

Αρχικά η είδηση είχε δημοσιευθεί στο Collider, αλλά πλέον η Τέσα Τόμσον (Tessa Thompson), η οποία θα παίξει στη νέα ταινία του Θορ το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της.
Μιλώντας στο ET Now η Τόμσον είπε ότι έχει διαβάσει το σενάριο και ότι ο Μπέιλ θα υποδυθεί τον «απόλυτο» κακό στην τέταρτη συνέχεια του Θορ.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi), μετά το Όσκαρ για τον «Τζότζο», επιστρέφει για να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία, στην οποία η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) θα υποδυθεί τον θηλυκό Θορ έχοντας στο πλευρό της τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέιλ θα παίξει τον κακό, καθώς έχει υποδυθεί τον ρόλο του Πάτρικ Μπέιτμαν στην ταινία «American Psycho» του 2000. Τα γυρίσματα για το «Thor: Love and Thunder» θα ξεκινήσουν εντός του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021.