Εκλογές ΝΔ: Πάνω από ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία του κόμματος

Εκλογές ΝΔ: Πάνω από ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία του κόμματος

Σημαντική οικονομική ένεση για τα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της υψηλής συμμετοχής στις εκλογές.

Υψηλή ήταν η συμμετοχή των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές. Πέρα από την πολιτική νομιμοποίηση στον νέο αρχηγό, του κόμματος, η συμμετοχή αποτελεί και οικονομική ένεση. Σύμφωνα με τη δήλωση του Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος προεδρεύει της ΚΕΦΕ, ψήφισαν 400.000 άνθρωποι. Εφόσον το αντίτιμο της συμμετοχής ήταν 3 ευρώ, στα ταμεία της ΝΔ, μπήκαν 1.200.000 ευρώ.

Στο μεταξύ εκνευρισμός επικρατεί στη ΝΔ για τη καθυστέρηση έκδοσης των επίσημων αποτελεσμάτων, η οποία θα γίνει αργά το απόγευμα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης και αυτό γιατί περιμένουν τα φαξ!

Ναι, και όμως, όπως είπε ο κ. Τραγάκης σε πολλά απομακρυσμένα μέρη της χώρας δεν υπάρχει φαξ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ψηφοφορίας να αναζητούν φαξ για να στείλουν τα αποτελέσματα!

Αρχικά τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονταν να ανακοινωθούν στις 8:00 από την ΚΕΦΕ λόγω του καταστατικού της όπως έλεγαν.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη επισήμως αποτελέσματα, έχει ήδη ανακηρυχθεί ο δεύτερος γύρος και οι δύο μονομάχοι σε αυτόν, οι Μεϊμαράκης- Μητσοτάκης.

Σ’ αυτό που ομονοούσαν από νωρίς χτες το απόγευμα όλοι στη ΝΔ ήταν η πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας έσπευσε να αποδεχτεί την ήττα του και την τρίτη θέση, ενώ συνεχάρη του δύο νικητές του πρώτου γύρου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.