Ελληνικός τουρισμός: Προβολή της Πάρου στις διεθνείς αγορές

Ελληνικός τουρισμός: Προβολή της Πάρου στις διεθνείς αγορές
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει άποψη από της Πάρο. Σημαντικές διακρίσεις, για άλλη μία χρονιά, απέσπασε η Ελλάδα στα Reader’s Choice Awards 2019, αυτή τη φορά από τους αναγνώστες της αμερικανικής έκδοσης του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «Conde Nast Traveller». Συγκεκριμένα η χώρα μας κατατάχθηκε στην 7η θέση της κατηγορίας «Κορυφαίες 20 χώρες» (Top 20 Countries), όπου υποψήφιες ήταν συνολικά 193 χώρες, ενώ στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά στον κόσμο» (Best islands in the World) και ειδικότερα στα «Κορυφαία 5 νησιά της Ευρώπης» (Top 5 in Europe) η Ελλάδα απέσπασε τη «μερίδα του λέοντος», αφού η Μύκονος κατέλαβε την 3η, η Πάρος την 4η και η Κρήτη την 5η θέση. Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ/Kostas Vergas Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συναντήσεις του αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και των μελών της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου.

Το ευρύ φάσμα των εναλλακτικών δυνατοτήτων της Πάρου παρουσίασαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θοδωρής Μπιζάς και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου στη διάρκεια σειράς προγραμματισμένων διαδικτυακών συναντήσεων με επαγγελματίες του τουρισμού από βασικές αγορές ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 12 επαφές, στο διάστημα 11-19 Μαρτίου, με επιλεγμένους δημοσιογράφους, travel writers και influencers από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την οργάνωση, επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη ανέλαβε η MTC GROUP, εταιρία συμβούλων του δήμου.

Η σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Πάρου εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο δράσεων που οργανώνονται το τελευταίο διάστημα με στόχο, μέσω ταξιδιών εξοικείωσης αλλά και άλλων ευκαιριών προβολής, όπως η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας και τα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών,να διασφαλιστεί, όπως δήλωσε ο κ. Μπιζάς, «η αποτελεσματικότερη παρουσίαση του νησιού στις διεθνείς αγορές». «Σύντομα» -πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού- «θα έχουμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε τις επόμενες δράσεις ανάδειξης της Πάρου, στο πλαίσιο της στρατηγικής που βασίζεται στη βιωσιμότητα και είναι σε εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ