Ένα αεροπλανάκι μετρά το χρόνο αντίστροφα μέχρι να γυρίσουν οι αγαπημένοι σας απ’ το ταξίδι τους

Ένα αεροπλανάκι μετρά το χρόνο αντίστροφα μέχρι να γυρίσουν οι αγαπημένοι σας απ’ το ταξίδι τους

Η KLM κάνει την αναμονή της επιστροφής των αγαπημένων προσώπων στο σπίτιi πιο ευχάριστη.

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε πρόσφατα το δικό της φωτάκι νύχτας (Night Light), σχεδιασμένο ειδικά για τις οικογένειες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.  Σε σχήμα ενός μικρού αεροσκάφους, το φωτάκι δείχνει σα να υπάρχει αναμμένο φως πίσω από κάθε παράθυρό του, για κάθε νύχτα που κάποιο μέλος της οικογένειας είναι μακριά.

Τα φωτισμένα του παράθυρα σβήνουν σταδιακά, καθώς περνά η νύχτα. Το πρωί της ημέρας που ο ταξιδιώτης επιστρέφει, όλα τα φώτα στο μικρό αεροσκάφος είναι σβηστά. Με το φωτάκι νύχτας η KLM βοηθά στο να γίνει η αναμονή πιο ευχάριστη για τα μέλη της οικογένειας που ανυπομονούν για την επιστροφή του αγαπημένου τους προσώπου.  Ιδιαίτερα σημαντικές βέβαια για εκείνους που περιμένουν στο σπίτι είναι οι απ΄ ευθείας πτήσεις της KLM, οι ευνοϊκές ώρες αναχώρησης και η ακρίβεια στα ωράρια, αφού διασφαλίζουν ότι οι (business) ταξιδιώτες επιστρέφουν όπως έχει προγραμματιστεί και ξεκούραστοι.

Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης BlueBiz της KLM που κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του https://ondernemen.klm.com/en πριν την 1η Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το φωτάκι νύχτας της KLM.

Το φωτάκι είναι επίσης διαθέσιμο στα € 39,95 μέσω  https://shop.klm.com/nl_en/klm-night-light.html