Ένα δείπνο με άρωμα Johnnie Walker Blue Label

Ένα δείπνο με άρωμα Johnnie Walker Blue Label

Ένα γεύμα-εμπειρία, βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του σπάνιου ουίσκι με την υπογραφή του Ari Vezené.

Συνεχίζοντας το ταξίδι στην καρδιά ενός ποτηριού που ξεκίνησε με τη μοναδική,  πρωτοπόρα, θεατρική, μουσική και καλλιτεχνική παράσταση SYMPHONY IN BLUE, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο Έλληνα Chef Ari Vezené για να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στους καλεσμένους του Vezené Restaurant την απόλυτη εμπειρία ενός ουίσκι dinner.

Η καμπάνια SYMPHONY IN BLUE είναι εμπνευσμένη από το ταξίδι που ξεκίνησε ο John Walker πριν από περίπου 200 χρόνια και δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη ιστορία, την απόλυτη δεξιοτεχνία και την κληρονομιά του JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.

Για το γεύμα με το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ ο Chef Ari Vezené, του Vezené στην Αθήνα δήλωσε: «Έχοντας σαν αφετηρία μας τη σπανιότητα του brand, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια εξίσου σπάνια εμπειρία γεύσεων. Στο πλαίσιο του food pairing με το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™, τους καλεσμένους περιμένει μια πολύ ευχάριστη γαστρονομική έκπληξη. Θα προκαλέσουμε όλες τις αισθήσεις τους και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τη πλούσια γευστική παλέτα του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL σε συνδυασμό με μοναδικές γεύσεις».

«Με το SYMPHONY IN BLUE, συνδέουμε την αντίληψη της συναισθησίας με το σπάνιο προφίλ του JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™. Μια ατμόσφαιρα δημιουργίας που αποδίδει φόρο τιμής στην τέχνη του Blending, μια τέχνη με την οποία πρωτοπόρησε ο John Walker. Το Johnnie Walker είναι γνωστό για το δυνατό του χαρακτήρα, το καινοτόμο του πνεύμα και την έμπνευση για πρόοδο». Δήλωσε ο Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής των Reserve Brands της Diageo στην Ελλάδα.