Ένα γούρι για καλό σκοπό

Ένα γούρι για καλό σκοπό

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα συνεχίζει την προσπάθειά του για την ενίσχυση των παιδιών και των νέων που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Αυτή η περίοδος ανήκει στα παιδιά. Ειδικά εκείνα που έχουν περισσότερη ανάγκη από όλους. Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα συνεχίζει την προσπάθεια του και καλεί όσες και όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην ενίσχυση του έργου του, αγοράζοντας το γούρι του 2014.

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι Κέντρο Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών και νέων ηλικίας από 5 έως 21 ετών με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες. Ιδρύθηκε το 1939 από την οικογένεια του Βασίλειου Σικιαρίδη και ενώ αρχικά λειτουργούσε ως ορφανοτροφείο και πρεβεντόριο, απέκτησε την τωρινή του μορφή το 1971.

Διαβάστε ακόμη: Πέντε τρόποι για να μη χάσετε την επαφή με τα παιδιά σας

Ο σκοπός του ιδρύματος είναι η ψυχική, κοινωνική και θεραπευτική φροντίδα των παιδιών με νοητική υστέρηση και η ομαλή τους ένταξη στην οικογένεια και την κοινωνία. Οι υπηρεσίες του ιδρύματος στους καταρτιζόμενους περιλαμβάνουν: ψυχολογική και κοινωνική στήριξη, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων και στήριξη για επαγγελματική αποκατάσταση. Τα προγράμματα κατάρτισης αποτελούνται από το προ-επαγγελματικό εργαστήριο και τα εργαστήρια θερμοκηπίου, καλλιτεχνικών κατασκευών, κηπουρικής, κηροπλαστικής, ξυλουργικής και τροφοδοσίας.

Για παραγγελίες επικοινωνήστε:  info@sikiarideio.gr ή 6972 231719.

Το γούρι του Σικιαριδείου για το 2014
Σχεδιάστρια : Maya Zoylovits
Διαστάσεις : 1,5 εκ.* 1,5 εκ.
Υλικό : Ασήμι 925, επιχρυσωμένο ασήμι 925
Τιμή: 25 ευρώ