«Εντατικά» μαθήματα για startups στο Public Συντάγματος

«Εντατικά» μαθήματα για startups στο Public Συντάγματος

Στο πρώτο σεμινάριο στις 18 Φεβρουαρίου, το θέμα θα είναι το ελληνικό startup οικοσύστημα.

Τα Public σε συνεργασία με το επιχειρηματικό – οικονομικό portal EMEA.gr παρουσιάζουν μια σειρά από σεμινάρια για  startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Κάθε δεύτερη Τρίτη, καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και μέλη του startup οικοσυστήματος θα δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Τι είναι τελικά οι startups; Πώς διαφοροποιούνται από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις; Πώς ιδρύει κάποιος µια startup; Είναι αρκετή μια έξυπνη ιδέα ή χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις; Πώς και πού μπορεί κανείς να αναζητήσει χρηµατοδότηση;

Διαβάστε ακόμη: Στην Ελλάδα το Founder Institute

Την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου στις 19.00, ο Δημήτρης Τσίγκος, ιδρυτής του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip και πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (HSA) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES), θα αναφερθεί στην ίδρυση της πρώτης τεχνολογικής startup εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά και στις εξελίξεις που καταγράφει η ελληνική και η ευρωπαϊκή startup σκηνή της Ευρώπης.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014
19.00, 5ος όροφος Public Συντάγματος
Εισιτήριο: 6 ευρώ ανά σεμινάριο. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Public και από το http://tickets.public.gr.