Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία της Σωζόπολης Χαλκιδικής

Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία της Σωζόπολης Χαλκιδικής
Κόσμος απομακρύνει φερτά υλικά από την παραλία, μετά από τη σφορδή κακοκαιρία που ξέσπασε αργά τη νύχτα, στη Νέα Πλάγια, Χαλκιδική, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Έξι νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χειμάρρους: αυτός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από χθες βράδυ τη Χαλκιδική.Σημειώνεται πως λόγω της φονικής κακοκαιρίας η ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/STR
Οι Αρχές εντόπισαν πτώμα άντρα στην παραλία της Σωζόπολης στην Χαλκιδική. Φόβοι ότι η σορός ανήκει στον αγνοούμενο ψαρά τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες βράδυ.

Πτώμα άντρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12.00 στην παραλία της Σωζόπολης στην Χαλκιδική. Φόβοι ότι η σορός ανήκει στον 62χρονο αγνοούμενο ψαρά της χθεσινής κακοκαιρίας.

Από την πρώτη στιγμή έκανε έρευνες το Λιμενικό Σώμα στην θαλάσσια περιοχή της Καλλικράτειας για τον εντοπισμό 62χρουνου ψαρά.

Όπως έγινε γνωστό, είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα· έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το πτώμα βρέθηκε στην παραλία της Σωζόπολης και μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν στο σημείο, οι αρμόδιες Αρχές.