Επενδύσεις 900 εκατ. δολαρίων από την Google στην Ιταλία

Επενδύσεις 900 εκατ. δολαρίων από την Google στην Ιταλία
epa06052506 The Google logo is seen on its office building in St Pancras in London, Britain, 27 June 2017. The European Commission on 27 June 2017 would fine the Google with 2.4 billion euros for abusing its dominance as a search engine. The company has 90 days to stop its illegal activities or face fines. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω της οικονομικής της ανάκαμψης από την κρίση του κορωνοϊού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alphabet και της Google Sundar Pichai ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θα επενδύσει πάνω από 900 εκατ. δολάρια τα επόμενα 5 χρόνια για να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω της οικονομικής της ανάκαμψης από την κρίση του κορωνοϊού.

«Η Google είναι περήφανη που είναι εταίρος στην οικονομική ανάκαμψη της Ιταλίας», δήλωσε ο Pichai. «Σήμερα η Google ανακοινώνει την Ιταλία στο Digitale, ένα νέο σχέδιο για την επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας, προσφέροντας μια σειρά εργαλείων, κατάρτισης και συνεργασιών για την υποστήριξη επιχειρήσεων και ατόμων που αναζητούν εργασία», πρόσθεσε.