Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου – Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου – Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αστυνομικοί της ΥΜΕΤ φρουρούν το Χριστουγενιάτικο δέντρο επί της πλατείας Συντάγματος κατά τη διάρκεια της πορείας μνήμης για την 14η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Αθήνα, Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022. Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στα Εξάρχεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας.

Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας θα βρίσκονται επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες», ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛ.ΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: