Επίσκεψη του Ολάντ στην νοσηλευόμενη Τριερβελέρ

Επίσκεψη του Ολάντ στην νοσηλευόμενη Τριερβελέρ

Ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε δίπλα στην επίσημη σύντροφο του για πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επισκέφθηκε χθες Πέμπτη το βράδυ τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Παρισιού από τις 10 Ιανουαρίου, ανακοίνωσαν τα Ηλύσια Πεδία.

Η Τριερβελέρ νοσηλεύεται μετά την αποκάλυψη της φερόμενης σχέσης του Ολάντ με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, 41 ετών. Μέχρι στιγμής ο Γάλλος πρόεδρος δεν είχε επισκεφθεί την επίσημη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται, σύμφωνα με τους συγγενείς της, εξαιτίας μεγάλης κόπωσης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Τριερβελέρ, ούτε καν για το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Όταν στη διάρκεια στη συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ο Ολάντ, όταν ρωτήθηκε για την υγεία της συντρόφου του, απάντησε ξερά ότι «ξεκουράζεται».

Διαβάστε ακόμη: Η απιστία του Ολάντ έστειλε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Πάντως ο 59χρονος σοσιαλιστής ηγέτης δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες για τη σχέση του με την Γκαγιέ, τις οποίες δημοσιοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή το περιοδικό Closer.

Εξάλλου η Γαλλίδα ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωσε αργά χθες για να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία είναι έγκυος.

Το γαλλικό περιοδικό το οποίο αποκάλυψε τη φημολογούμενη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ υποστηρίζει σήμερα ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Closer περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή, όπως το ότι το ειδύλλιο «δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι και ότι. . . διαρκεί δύο χρόνια».

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ.

Το Closer αναφέρει ότι η ηλικίας 41 ετών Γκαγιέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Διαβάστε ακόμη: Φήμες για εγκυμοσύνη της νέας αγαπημένης του Ολάντ

Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγιέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται στο φως ενώ η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου εισήχθη με κατάθλιψη μετά τις πρώτες αποκαλύψεις.

Συνεργάτες της στο προεδρικό μέγαρο δήλωσαν ότι η 48χρονη πρώτη κυρία έχει υποστεί «σοκ».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη ο Ολάντ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η Τριερβελέρ περνούν «δύσκολες στιγμές» και υποσχέθηκε να ξεκαθαρίσει τη σχέση τους πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ολάντ αρνήθηκε να σχολιάσει το ίδιο το δημοσίευμα του Closer, τονίζοντας ότι οι ιδιωτικές υποθέσεις πρέπει να επιλύονται ιδιωτικά.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο