Έρχεται το «How To Get Away With Murder»

Έρχεται το «How To Get Away With Murder»

Η νέα σειρά της Shonda Rhimes κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Η FOX International Channels Greece, σε συνεργασία με τη Cytavision, τη συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Cyta Κύπρου, διοργάνωσαν με επιτυχία την πρώτη αποκλειστική προβολή της νέας σειράς του FOX Life, «How To Get Away With Murder». Η λαμπερή εκδήλωση έγινε στην Κύπρο, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο Royal Hall της Λευκωσίας, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, του χώρου του θεάματος, καθώς και μέσων ενημέρωσης της Κύπρου με οικοδέσποινα τη Χριστίνα Δημητρίου. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία, εκτός από το πρώτο επεισόδιο του «How To Get Away With Murder», να πάρουν μια γεύση από τις σειρές που έρχονται στα κανάλια FOX, FOX Life και National Geographic Channel, αλλά και από το πλούσιο θέαμα που προσφέρεται μέσα από την πλατφόρμα της Cytavision στην Κύπρο.

Οι καλεσμένοι, αφού πέρασαν από το ‘crime scene’ που είχε στηθεί στην είσοδο του Royal Hall, οδηγήθηκαν στον κυρίως χώρο, για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο, της νέας σειράς από τη Shonda Rhimes, δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών Grey’s Anatomy και Scandal, που επίσης προβάλλονται από το FOX Life. Το «How To Get Away With Murder» είναι ένα συναρπαστικό δικαστικό θρίλερ, που επικεντρώνεται σε μια ομάδα φιλόδοξων και πανέξυπνων φοιτητών νομικής, καθώς και στη μυστηριώδη καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρο, Annalise Keating, την οποία υποδύεται η γνωστή ηθοποιός Viola Davis.

O Γενικός Διευθυντής της FOX International Channels Greece, κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, αφού ευχαρίστησε τη Cytavision για τη μακρόχρονη συνεργασία τόνισε: «Η FOX International Channels είναι το μοναδικό παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο που έχει επενδύσει στη δημιουργία θεματικών καναλιών, αποκλειστικά για την αγορά της Κύπρου. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την επένδυσή μας σε νέα κανάλια, όπως τα FOX Comedy, FOX Sports, FOX Movies και Nat Geo People αλλά και νέες τεχνολογίες, όπως τα applications FOX Play και Nat Geo Play».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, κ. Χρίστος Πατσαλίδης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη FOX International Channels Greece για τη δυναμική και διαχρονική συνεργασία, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το περιεχόμενο, σε μια συνδρομητική τηλεόραση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη Cyta έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε από την πλατφόρμα της Cytavision συνεχώς αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο θέαμα, ανταποκρινόμενοι στις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, τις οποίες θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκπληρώνουμε στο μέγιστο και την ίδια ώρα, να μεγιστοποιούμε την αξία του Οργανισμού μας».

Η βραδιά συνεχίστηκε υπό τους jazz ήχους, του συγκροτήματος Mood Indigo.

Η νέα τηλεοπτική σειρά «How To Get Away With Murder» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site www.foxlifetv.gr/how-to-get-away-with-murder και τη σελίδα του FOX Life στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife