Το Ericsson IT Roadshow κάνει στάση στην Αθήνα

Το Ericsson IT Roadshow κάνει στάση στην Αθήνα
Photo: REUTERS

Το Ericsson IT Roadshow λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα και θα συνεχιστεί στη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο και άλλες χώρες της Μεσογείου.

Η Ericsson παρουσιάζει το όραμά της για το μετασχηματισμό του IT για Παρόχους Τηλεπικοινωνιών, Ραδιοτηλεοπτικούς Φορείς, Δημόσια Διοίκηση, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και Φορείς Δημόσιας Ασφάλειας και Προστασίας.

Καθώς πανίσχυρες κινητές συσκευές, υπολογιστές με ευρυζωνικές συνδέσεις, αισθητήρες, μεγάλοι όγκοι δεδομένων και η ανάλυση αυτών, και cloud-based υπηρεσίες μεταμορφώνουν τον κλάδο των ΤΠΕ, επιταχύνοντας την καινοτομία και μεταβάλλοντας ριζικά τα επιχειρηματικά μοντέλα, ο μετασχηματισμός του IT επηρεάζει όλους τους κλάδους της οικονομίας και την ίδια την κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ericsson οργανώνει το IT Roadshow, μια σειρά παρουσιάσεων και  demos στην περιοχή της Μεσογείου, η οποία αυτή την εβδομάδα λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ericsson παρουσιάζει το όραμά της για το μετασχηματισμό του IT που λαμβάνει χώρα σε όλους τους κλάδους. Κορυφαίοι ειδικοί της εταιρείας από όλο τον κόσμο θα επιδείξουν τις τελευταίες λύσεις και υπηρεσίες IT και TV της Ericsson, όπως Cloud Management, πώς η αξιοποίηση των Big Data σε συνδυασμό με τα Marketing Analytics συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, καθώς και τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της τηλεόρασης.

«Στην καρδιά κάθε κλάδου πρέπει να βρίσκεται η προσφορά μιας εξαιρετικής εμπειρίας στον πελάτη και πλέον αυτό διευκολύνεται από τη σύγκλιση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, μέσω της Ευρυζωνικότητας, του Mobility  και της Τεχνολογίας Νέφους», δήλωσε ο Maurizio De Dominicis, Head of Customer Unit South East Europe. Και καταλήγει: «Η Ericsson βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και πρωτοστατεί στο μετασχηματισμό του IT οποίος αυτή τη στιγμή σαρώνει όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ο συνδυασμός της εκτενούς εμπειρίας σε ΙΤ,  Δίκτυα και Υπηρεσίες με υψηλές δεξιότητες Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής δημιουργεί ένα ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εταιρεία μας».

Διαβάστε ακόμη: Tο Internet πιο γρήγορο σε παγκόσμιο επίπεδο