Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις σημερινές εμφανίσεις του – Ερωτηματικά για την υγεία του

Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις σημερινές εμφανίσεις του – Ερωτηματικά για την υγεία του
ANKARA, TURKIYE - JUNE 28: Turkish President Recep Tayyip Erdogan makes a speech during a press conference ahead of his departure for Spain to attend NATO Leaders' Summit in Madrid on June 28, 2022, at Esenboga Airport in Ankara, Turkiye. Emin Sansar / Anadolu Agency (Photo by Emin Sansar / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
Ακύρωσε όλες τις σημερινές του εμφανίσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το χθεσινό επεισόδιο που προκάλεσε αναστάτωση στην Τουρκία.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις εκδηλώσεις που ήταν για σήμερα προγραμματισμένες στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για λόγους υγείας, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου. Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas σήμερα. Ζητώ από όλους να δώσουν τα δικαιώματά τους. Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα συμμετάσχει στα προγράμματα Kırıkkale, Yozgat και Sivas για να μας εκπροσωπήσει. Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση».

Αργά χθες, ο Ερντογάν ολοκλήρωσε νωρίτερα από το προγραμματισμένο μια τηλεοπτική του συνέντευξη κατά την οποία δήλωσε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω στομαχικών διαταραχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εκλογές: «Μήλον της Έριδος» η …εγγύηση της επενδυτικής βαθμίδας

ΜμΕ: Ευκαιρίες και προκλήσεις στην οικονομία της πλατφόρμας