Έτοιμη για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ

Έτοιμη για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ

Αλλεπάλληλες συναντήσεις των στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς για το ενδεχόμενο άμεσων εθνικών εκλογών.

Πολύ κοντά στην επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι ο Φώτης Κουβέλης και μια σημαντική μερίδα των στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Όπως μεταδίδει η Huffington Post Greece, η ΔΗΜΑΡ σκέφτεται πολύ σοβαρά την κοινή κάθοδο στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξασφαλιστεί κομματική συνεργασία που θα εξασφαλίζει το μπόνους των 50 εδρών.

Μία από τις προτάσεις που υπάρχουν στη ΔΗΜΑΡ είναι να προχωρήσει σε αδράνεια της λειτουργίας του κόμματος και να απευθύνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημόσια πρόσκληση συνεργασίας.

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις βρέθηκαν τις προηγούμενες ώρες στο γραφείο του Φώτη Κουβέλη ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας, ο υπεύθυνος του οργανωτικού Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Δημ. Χατζησωκράτης και ο γραμματέας της ΚΟ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως αναφέρει η Huffington Post Greece, την Τετάρτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση και της εκτελεστικής επιτροπής και της ΚΟ όπου αναμένεται να τεθεί και επισήμως η πρόταση για κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Πηγή: Huffington Post Greece