Έξαλλος ο Τραμπ – Απειλεί να κλείσει ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μετά το συμβάν με το Twitter

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χωρίς να φέρει αποδείξεις, ο Τραμπ, επανέλαβε τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει στο παρελθόν ότι τα μέσα δικτύωσης «θάβουν» τις φωνές των συντηρητικών.

Με δυο tweets ο πλανητάρχης απείλησε σήμερα να προχωρήσει σε ρύθμιση ή κλείσιμο του Twitter και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η κίνηση έρχεται λίγες ώρες αφότου το Twitter για πρώτη φορά προσέθεσε «προειδοποίηση» σε ορισμένα από τα τιτιβίσματα του Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας από τους χρήστες να ελέγξουν τα γεγονότα για όσα ισχυρίζεται.

Χωρίς να φέρει αποδείξεις, ο Τραμπ, επανέλαβε τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει στο παρελθόν ότι τα μέσα δικτύωσης «θάβουν» τις φωνές των συντηρητικών. Νωρίτερα ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε καταγγείλει ότι η διεύθυνση του ιστοτόπου απειλεί την «ελευθερία του λόγου», κάτι που «εγώ, ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!».

«Το Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020», δήλωσε έξαλλος ο Τραμπ. «Το Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε, πληκτρολογώντας τις λέξεις «ελευθερία του λόγου» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Σχετικά άρθρα