Εξηγήσεις έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος για το επίμαχο βίντεο

Εξηγήσεις έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος για το επίμαχο βίντεο

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως αναφερόταν στην «εξαπάτηση» του Φώτη Κουβέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μιλούσε απαξιωτικά.

«Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του (“Πληρώθηκε καλά”) από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων». Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος σχετικά με το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φέρεται να κάνει λόγο για «πληρωμή» του Φώτη Κουβέλη στην προεδρική εκλογή. Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.

Ο κ. Ντινόπουλος, που συναντήθηκε με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, εξήγησε πως όσα αναφέρθηκαν ήταν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο. Όπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε πάνω σε αυτά πως «πληρώθηκε καλά».

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.