Φαγητό και μουσική στο δρόμο και σήμερα!

Φαγητό και μουσική στο δρόμο και σήμερα!

Γεύσεις από το Βιετνάμ και μουσικές της ασιατικής κουλτούρας έρχονται στο τελευταίο Street Food and Tunes του Μαρτίου. 

Οι Τετάρτες ανήκουν στο «φαγητό» του δρόμου. Αφού δοκιμάσαμε τις παραδοσιακές κουζίνες του Περού, της Κολομβίας, της Ινδίας και πολλών άλλων χωρών, σήμερα το μενού έχει… βιετναμέζικο.

Το τελευταίο Street Food and Tunes του Μαρτίου έρχεται να σβήσει τη πείνα μας λίγο πριν κρεμάσει τις κουτάλες του (και επανέλθει δριμύτερο το Μάιο).

Πριν από περίπου 30 χρόνια, τις δύσκολες εποχές του Βιετνάμ, ο Κονγκ ξεκίνησε μαζί με τον φίλο του τον Άτσι με ένα καραβάκι από την πατρίδα του για τη Σιγκαπούρη για μια καλύτερη ζωή. Μεσοπέλαγα και για καλή τους τύχη τους βρήκε ένα ελληνικό πλοίο, για να τους σώσει και να τους φέρει στη χώρα μας. Λίγα χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας την Θατ, αδερφή του Άτσι, που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Κονγκ, για να κάνουν πλέον στην Ελλάδα οικογένεια, τον Τάνι και την Ίνι.

Μια οικογένεια μαγείρων με αίσιο τέλος και συνέχεια έρχεται στο Street Food and Tunes για να μαγειρέψει:

– Βιετναμέζικα Spring Rolls (βιετναμέζικα ρολλά από φύλλο ρυζιού γεμιστά με χοιρινό κιμά και λαχανικά, συνοδευόμενα από ξινή σαλάτα λάχανο-καρότο με σως ψαριού και τηγανητό ρύζι ατμού με αυγό)

– Stuffed Chicken Wings (φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλο γεμιστές με χοιρινό και λαχανικά, συνοδευόμενες από teryaki σως και τηγανητό ρύζι ατμού με αυγό)

– Veggie Noodles (ρυζομακάρονα με σωταρισμένο καρότο, λάχανο, κρεμμύδι & κρεμμυδάκι, αυγό και κάρυ)

Όπως πάντα η είσοδος είναι δωρεάν και οι τιμές στα –χορταστικά- πιάτα 4 ευρώ (τα οποία συνοδεύονται με Βιετναμέζικες & Ασιατικές μπύρες) και τα cocktail σε happy hour!

Τόπος: Ηρακλειδών 52, Θησείο

Ώρα: 19.00

Διαβάστε ακόμα:

Θεϊκή ελληνική απόλαυση στην καρδιά του Λονδίνου

Ένα mall – εμπειρία!

Έρχεται η Disneyland του φαγητού