Forky: Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό μέσω του Facebook Messenger

Forky: Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό μέσω του Facebook Messenger

Η πρώτη παραγγελία φαγητού εξ ολοκλήρου μέσω chat με bot είναι γεγονός!

Πριν από λίγες εβδομάδες το Facebook ανακοίνωσε ότι επιτρέπει την δημιουργία bot για το Messenger. Με απλά λόγια, δίνει την δυνατότητα σε σελίδες στο Facebook όπως η σελίδα του forky να απαντάνε στα μηνύματα των επισκεπτών μέσω chat αυτόματα και ταυτόχρονα να κάνουν “διάλογο” με φυσικό τρόπο με εκατοντάδες ή και χιλιάδες κόσμου ταυτόχρονα.

Η ομάδα βλέποντας πώς βάσει των συνηθειών της νέας γενιάς, που θέλει να περνά καθημερινά αρκετό χρόνο στο Messenger, αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στους πελάτες να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό αποκλειστικά μέσα από chat στο Messenger, χωρίς καν να χρειάζεται να επισκεφθούν το website ή να χρησιμοποιήσουν τα iOS ή android app!

Η ομάδα των developer με την βοήθεια του Πάνου Παπαδόπουλου ξεκίνησε αυτό το project αμέσως και σήμερα ανακοίνωσαν ότι το πρώτο Messenger bot στον κόσμο, με το οποίο κάποιος μπορεί να παραγγείλει φαγητό εξ ολοκλήρου μέσα από το chat είναι έτοιμο και ήδη δέχεται παραγγελίες! Όσο βρίσκεται σε beta στάδιο, το bot εξυπηρετεί μόνο υπάρχοντες πελάτες, οι νέοι πελάτες θα πρέπει να γραφτούν μέσα από το website.

Κοιτάξτε πόσο εύκολο είναι να παραγγείλει φαγητό κάποιος μέσα από το Messenger Bot του Forky:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook Messenger (είτε με mobile app είτε μέσα από το web) και στείλτε μήνυμα στο forky, όπως θα στέλνατε μήνυμα με έναν φίλο σας ή απλά επισκεφτείτε το link m.me/forky.gr. Πείτε ένα “γεια” στην ομάδα και όλα ξεκινούν!

 

1. search + hello

 

ή ρωτήστε κατευθείαν “τι πιάτα έχετε σήμερα” ή “μενού;” και φυσικά το forky bot απαντάει και σας δείχνει το μενού!

2 menu

Βήμα 2: Διαλέξτε τα πιάτα που επιθυμείτε.

3 dish addition

 

Βήμα 3: Αφού διαλέξατε φαγητό επιλέξτε “συνέχεια”, επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της παραγγελίας, και με ένα ταπ, η παραγγελία έχει φύγει και σε λίγο θα είναι κοντά σας. Για την πρώτη φορά μόνο που θα χρησιμοποιήσετε το forky bot θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε το κινητό σας τηλέφωνο με ένα SMS που θα λάβετε όταν σας ζητηθεί από το bot.

4 send order
Η πρώτη παραγγελία φαγητού εξ ολοκλήρου μέσω chat με bot είναι γεγονός! Δοκιμάστε το forky chat bot στέλνοντας ένα message στη σελίδα μας στο Facebook σήμερα και ελπίζουμε να ενθουσιαστείτε με την εμπειρία όσο κι εμείς!