Founder Institute: Εντατικό εργαστήριο για τους συμμετέχοντες

Founder Institute: Εντατικό εργαστήριο για τους συμμετέχοντες

Η παρουσίαση των Διευθυντών του προγράμματος αλλά και έξυπνων επιχειρηματικών ιδεών θα γίνει τη Τετάρτη στις 18.00 στο χώρο του Impact Hub Athens.

Η δραστηριότητα του Founder Institute στη χώρα μας, του μεγαλύτερου πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματιών και νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως, το οποίο βοηθά επίδοξους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο να ιδρύσουν βιώσιμες επιχειρήσεις τεχνολογίας αποτελούσε ένα όνειρο για τους απανταχού επιχειρηματίες.

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν αυτή τη Τετάρτη στο χώρο του Impact Hub Athens ένα εντατικό εργαστήριο (workshop) για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Founder Institute.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Διευθυντές του προγράμματος και να μάθουν πώς μπορούν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, με την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων.

Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, cleantech, ecommerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές επισκεφτείτε το http://fi.co/courses/8411

Διαβάστε ακόμα:

Εκκίνηση για το Founder Institute

The Impact HUB Athens: Εκεί απ’ όπου ξεκινάει η αλλαγή

Social Impact Award: Η ιστορία γράφεται στα ελληνικά