Φτιάξε το δικό σου εξώφυλλο του Φίλιππου Πλιάτσικα

Φτιάξε το δικό σου εξώφυλλο του Φίλιππου Πλιάτσικα

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Public Συντάγματος οι φίλοι του γνωστού ερμηνευτή φιλοτεχνούν το εξώφυλλο του νέου του cd.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κυκλοφορεί νέο cd και μας καλεί να του σχεδιάσουμε το εξώφυλλο. Το cd «Η άλλη πλευρά του μπλε» πρόκειται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 10 Μαρτίου. Μέχρι τότε όμως και για να κυκλοφορήσει τελικά κάποιος πρέπει να έχει φιλοτεχνήσει το εξώφυλλο.

Γι’ αυτό, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ολοήμερο happening στο Public Συντάγματος όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν και να υπογράψουν το δικό τους μοναδικό, χειροποίητο εξώφυλλο του νέου cd του καλλιτέχνη. Όλοι όσοι συμμετάσχουν θα έχουν στην διάθεσή τους ένα σωρό στένσιλ και χρώματα για να δημιουργήσουν το εξώφυλλο που θεωρούν πως αρμόζει στη νέα δουλειά του Φίλιππου Πλιάτσικα. Το δρώμενο θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Οι τέχνες στο σχολείο

Στο συλλεκτικό άλμπουμ «Η άλλη πλευρά του μπλε» δεν θα ακούσουμε μόνο τα νέα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα αλλά και αποσπάσματα από την ευρωπαϊκή του περιοδεία για την μουσικοθεατρική παράσταση «The other side of Greece», μια παράσταση που έχει σκηνοθετήσει ο Στάθης Λιβαθινός και φιλοδοξεί να προβάλει στο διεθνές κοινό τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία.

Το «Η άλλη πλευρά του μπλε» αποτελείται από διπλό cd και dvd όπου απολαμβάνουμε τον Φίλιππο Πλιάτσικα να συναντά καταξιωμένους μουσικούς όπως τους Ολλανδούς The Nits, τον Gordon Gano από τους Violent Femmes, την Liset Alea από τους Nouvelle Vague, τον Μπάμπη Στόκα, το Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Πετρολούκα Χαλκιά, τον Νικήτα Κλιντ, την καλλονή και υπερταλαντούχα Γεωργία Νταγάκη αλλά και τον Gautier. Στους διάσημους συμμετέχοντες συγκαταλέγονται και οι Γιώργος Χωραφάς, Κάτια Γέρου, Δημήτρης Ήμελλος, Αιμίλιος Χειλάκης και Νάντια Κωνσταντοπούλου που απαγγέλουν ποιήματα των Καβάφη, Ελύτη, Σεφέρη και Πολέμη.