Γ. Μούχαλης για eΚiosky’s: Ενισχύσαμε την ομάδα μας και προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις νέες απαιτήσεις

Γ. Μούχαλης για eΚiosky’s: Ενισχύσαμε την ομάδα μας και προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις νέες απαιτήσεις
Ο πρόεδρος της Kiosky’s και επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου περιγράφει το νέο ηλεκτρονικό στοίχημα του eKiosky's.gr.

H ηλεκτρονική πλατφόρμα για μικροψώνια eKiosky’s (www.ekioskys.gr) αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα για τον όμιλο Μούχαλη, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά.

Το eKiosky’s ουσιαστικά είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, από την οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί όχι μόνο είδη περιπτέρου, αλλά και πληθώρα άλλων προϊόντων, από καφέ, σνακ, γλυκά, γαλακτοκομικά, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής κ.ο.κ. μόλις μέσα σε 20 λεπτά, από τη στιγμή που θα υποβάλει την παραγγελία και σε όποιο σημείο θέλει. Ελάχιστη τιμή παραγγελίας είναι τα 3 ευρώ, η διανομή δεν χρεώνεται ενώ ήδη υπάρχουν πρόγραμμα loyalty, όπως στα μεγάλα σούπερ μάρκετ και προσφορές.

«Στο www.eΚioskys.gr  στην ουσία θα βρεις τα όλα, ΠΑΝΤΑ» αναφέρει στο FortuneGreece.com ο πρόεδρος της Kiosky’s Γιώργος Μούχαλης, με αφορμή τη συνεργασία που αυτή την Κυριακή 12 Απριλίου θα φέρει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Fortune στην πόρτα σας, με κάθε παραγγελία από την πλατφόρμα.

Η πρωτοβουλία «Μένουμε Σπίτι και Διαβάζουμε», όπως σημειώνει ο κ. Μούχαλης, προέκυψε από αίτημα των ίδιων των καταναλωτών και η ανταπόκριση ήταν θεαματική.  Όπως σημαντική είναι και η αύξηση της ζήτησης στα προϊόντα του eΚiosky’s (άνω του 50%) την περίοδο της καραντίνας.

Η πλατφόρμα ήδη παρέχει 1.000 κωδικούς προϊόντων μέσω hubs και σημείων πώλησης που έχουν δημιουργηθεί για την υποστήριξή της και αποτελεί βασικό κομμάτι της πολυκαναλικής προσέγγισης που ακολουθεί ο όμιλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολυκαναλικής επαφής αποτελούν το δίκτυο περιπτέρων Kiosky’s, η αλυσίδα λιανικής «KIOSKYS CONVENIENCE STORES», το eKioskys.gr, ενώ σημειώνεται και η παρουσία και στο χονδρικό εμπόριο προϊόντων, μέσω της Άλφα Διανομές.

Η πορεία του ομίλου είναι σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης, καθώς ο κύκλος εργασιών το 2019 έφτασε στα 350 εκατ. ευρώ από 303,76 εκατ. ευρώ το 2018. Μάλιστα ο όμιλος Μούχαλη για την επόμενη τριετία τρέχει επενδυτικό πρόγραμμα που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, φιλοδοξώντας να ισχυροποιηθεί σε όλους τους τομείς της αγοράς όπου σήμερα δραστηριοποιείται, από το χονδρικό εμπόριο και τη διανομή έως τα σημεία λιανικής και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Κ. Μούχαλη, τι προϊόντα μπορεί να βρει κάποιος διαθέσιμα στο ekioskys και σε ποιες κατηγορίες καταγράφεται αυξημένη ζήτηση την περίοδο της καραντίνας;

Το eKiosky’s, είναι ο νέος τρόπος να ψωνίζεις τα καθημερινά σου, από είδη περιπτέρου, σνακ και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, όπου κι αν βρίσκεσαι, γρήγορα και εύκολα! Με ένα click στο www.ekioskys.gr παραγγέλνεις ό,τι θες, από 6 κατηγορίες και τουλάχιστον 1.000 προϊόντα και άμεσα φτάνει στην πόρτα σου.

Σε 3 απλά βήματα, ο καφές σου, το κρουασάν σου, το μεσημεριανό σου, το γλυκό σου, το φαΐ του σκύλου, οι μπίρες σου, ακόμα και η οδοντόκρεμα, το αλεύρι, το γάλα, τα δημητριακά, οι πάνες του μικρού ή το απορρυπαντικό σου, σε βρίσκουν στο σπίτι, στο γραφείο ή σε όποιο σημείο της πόλης κι αν είσαι. Στο www.ekioskys.gr  στην ουσία θα βρεις ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΝΤΑ! Και όλα αυτά με ελάχιστη παραγγελία 3€ (εξαιρούνται καπνικά προϊόντα) και δωρεάν μεταφορικά.

Την περίοδο της καραντίνας παρατηρήθηκε αύξηση άνω του 50% σε όλη την γκάμα των προϊόντων του eKiosky’s με τις κατηγορίες των Τροφίμων (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, παξιμάδια, κονσέρβες, αλεύρι, ζάχαρη, καφές και γαλακτοκομικά), Οικιακής (κυρίως καθαριστικά και χαρτικά) και Προσωπικής φροντίδας, καθώς και των Καπνικών και Heets να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

H πλατφόρμα λειτουργεί πιλοτικά εξυπηρετώντας χιλιάδες παραγγελίες καθημερινά. Πόσο μεγάλη ήταν η πρόκληση, ώστε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε ένα τόσο ιδιαίτερο διάστημα, όπως αυτό που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19;

Αν και κανείς δε φανταζόταν ότι μπορεί το 2020 να βιώσουμε μια τέτοια πανδημία και σε καμία περίπτωση δεν προετοιμαζόταν για κάτι τέτοιο, η ομάδα του eKiosky’s δούλευε πάνω σε ένα εντατικό πλάνο για να μπορέσει να φτάσει άμεσα στο στόχο της και έτσι είχε μια γερή βάση, ώστε να πατήσει σταθερά και να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της εποχής. Η ομάδα ενισχύθηκε άμεσα, προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες απαιτήσεις και έτσι παρόλο που καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με χιλιάδες διαφορετικά ζητούμενα, έχει καταφέρει να λειτουργεί εύρυθμα ακόμα και σε ρυθμούς πανδημίας και να εξυπηρετεί τον καταναλωτή για ό,τι χρειάζεται.

Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατά τη γνώμη σας διαφοροποιούν τη πλατφόρμα του ekioskys σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες π.χ online delivery; Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα;

Τα 4 βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του eKiosky’s είναι:

Η γκάμα του: Συνδυάζει μια σειρά προϊόντων που δεν θα βρεις συνδυαστικά σε κάποιο άλλο online delivery. Δηλαδή κάποιος την ίδια στιγμή μπορεί να παραγγείλει φορτιστή κινητού, μπίρες,  κατεψυγμένα γεύματα, πάνες, σαμπουάν, καπνικά και Freddο.

Η αμεσότητα στις παραδόσεις: Οι παραγγελίες του eKiosky’s πάνε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται ο καταναλωτής.

Το ευρύ ωράριο εξυπηρέτησης: Το eKiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή 7.30 -22.30 το βράδυ.

Η ευκολία για τον καταναλωτή, καθώς στο eKioskys η παράδοση είναι δωρεάν ενώ η ελάχιστη παραγγελία είναι μόνο 3€

Πώς προέκυψε η ιδέα «Μένουμε Σπίτι και Διαβάζουμε» και η συνεργασία με εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας; Ποια ήταν η ανταπόκριση των καταναλωτών σε αυτή την ενέργεια;

Ήταν μια σκέψη που τη δουλεύαμε καιρό απλά δεν είχαμε προλάβει να την υλοποιήσουμε νωρίτερα. Παράλληλα, με την έναρξη της καραντίνας από τα πρώτα μηνύματα που δεχθήκαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του eKiosky’s ήταν αν θα μπορέσουμε να διαθέσουμε έντυπο τύπο μέσω της πλατφόρμας μας. Το αίτημα των καταναλωτών έγινε άμεση προτεραιότητα μας και έτσι προχωρήσαμε σε αυτές τις προσφορές. Η εφημερίδα είναι παράδοση στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να περάσει κανείς την ώρα του στο σπίτι.  Η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν θεαματική.

Aυτή την Κυριακή: Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ το τελευταίο τεύχος Fortune με τις πιο ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις, με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s!