Aυτή την Κυριακή: Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ το τελευταίο τεύχος Fortune με τις πιο ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις, με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s!

Aυτή την Κυριακή: Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ το τελευταίο τεύχος Fortune με τις πιο ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις, με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s!
Μέσω του ekiosky’s.gr η καθημερινή επαφή με τον πελάτη γίνεται ακόμη πιο εύκολη, άνετη και προσαρμοσμένη στη νέα εποχή.

Από την παράδοση της αγοράς στα είδη περιπτέρου και παντοπωλείου που ξεκίνησε το 1974, ο Όμιλος Μούχαλης έκανε “disrupt” στην επιχειρηματική του δομή, προσαρμόζοντας στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που δημιουργούν υπεραξία για τους επαγγελματίες.

Με βασικό του όραμα την άνετη κατανάλωση, όπου και όποτε το επιθυμεί ο πελάτης, οι εταιρείες του Ομίλου Μούχαλης καλύπτουν μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αγοράς καθημερινών καταναλωτικών αγαθών, παράδοσης γευμάτων, υπηρεσιών εστίασης και ενίσχυσης της πελατειακής αφοσίωσης.

Στον πυρήνα της στρατηγικής του Ομίλου Μούχαλης βρίσκεται η φράση «from bricks to clicks», δηλαδή η ολιστική, καθετοποιημένη ψηφιακή μετάβαση των υπαρχουσών επιχειρήσεων που επικεντρώνονται στο λιανεμπόριο, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία πώλησης που διευκολύνουν την άμεση επαφή με τον πελάτη μέσω φυσικής παρουσίας αλλά και διαδικτυακών καναλιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολυκαναλικής επαφής αποτελούν το δίκτυο περιπτέρων Kiosky’s, η αλυσίδα λιανικής «KIOSKYS CONVENIENCE STORES», το eKioskys.gr, ενώ σημειώνεται και η παρουσία και στο χονδρικό εμπόριο προϊόντων, μέσω της Άλφα Διανομές.

Τα κιόσκια νέας γενιάς προσελκύουν περισσότερους καταναλωτές καθώς το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τους και ο περιορισμένος χρόνος αναμονής συγκριτικά με τα μεγάλα σούπερ μάρκετ φέρεται αναδεικνύονται σε «πλεονέκτημα». Εξίσου σημαντικός παράγοντας αποτελεί η ανάπτυξη προσωπικών  σχέσεων με τους πελάτες , γεγονός που τη δεδομένη συγκυρία είναι ισχυρό χαρτί για την μικρή λιανική.

Πέρα από την εγγύτητα, η δυνατότητα που παρέχουν πολλά μικρά σημεία για παράδοση κατ’οίκον ενισχύει ακόμα περισσότερο την δυναμική τους, καθώς δεν παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραγγελίες των καταναλωτών.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το δίκτυο των καταστημάτων KIOSKYS CONVENIENCE STORES δρομολογεί τις επόμενες μέρες τη διεύρυνση του δικτύου του, με το σχεδιασμό να περιλαμβάνει τη λειτουργία νέων σημείων πώλησης.

Το συγκεκριμένο δίκτυο, το οποίο επεκτείνεται κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eKiosky’s.gr που εδώ και έξι μήνες λειτουργεί πιλοτικά, εξυπηρετεί online από τις 7:30 έως τις 22:30 τους καταναλωτές 29 καταστημάτων στην Αττική, για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

To στοίχημα του eKiosky’s.gr

Η επιτυχής εξάπλωση του Kiosky’s αναμένεται να καλύψει στο μέλλον κι άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, ενώ το επόμενο μεγάλο στοίχημα αποτελεί η ψηφιακή του έκδοση, το eKioskys.gr.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τη δοκιμαστική ψηφιακή του παρουσία, το eKioskys.gr στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του ως την άνοιξη του 2020, μέσω 80 κέντρων διανομής σε όλη την Αττική. Διαθέτει περισσότερα από 1.000 καταναλωτικά προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ στα άμεσα πλάνα της πλατφόρμας είναι η εξάπλωσή της μέσω franchise στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας. Συγκριτικό πλεονέκτημα του ekioskys.gr αποτελεί η άμεση και άνετη εξυπηρέτηση με παράδοση των αγαθών εντός 20 λεπτών σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται ο πελάτης. Αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερους από 15.000 ενεργούς χρήστες.

Την ίδια στιγμή επεκτείνει και τις συνεργασίες της διευρύνοντας το κωδικολόγιο των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία με τη ΜΕΓΑ Γύρος.

Η συνεργασία προβλέπει την τοποθέτηση στο δίκτυο της Kioskys One Stop All 11 κωδικών προψημένων κατεψυγμένων προϊόντων της Μέγας Γύρος, όπως είναι ο χοιρινός γύρος, τα σουβλάκια και τα κρεατοσκευάσματα.

Επίσης ανακοίνωσε συνεργασία και με την εταιρεία «Ροδούλα». Από τον Απρίλιο αναμένεται ότι τα προϊόντα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα σε ολόκληρο το δίκτυο των φυσικών KIOSKY’S CONVENIENCE STORES αλλά και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Γ. Μούχαλης για eΚiosky’s: Ενισχύσαμε την ομάδα μας και προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις νέες απαιτήσεις

«Μένουμε Σπίτι και Διαβάζουμε»

Παράλληλα η συνεργασία του eKioskys.gr με εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές που πραγματοποιούν online τις παραγγελίες τους να λαμβάνουν δωρεάν τα έντυπα στην πόρτα του σπιτιού τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση, εκτός του γεγονότος ότι δίνει σημαντική «ανάσα» και τον τύπο, ο οποίος με τη σειρά του δοκιμάζεται από την πανδημία του Covid-19, παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερώνονται και να ψυχαγωγούνται με ταχύτητα και ασφάλεια στις μέρες της καραντίνας.

Αυτή την Κυριακή πάρτε ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι το περιοδικό Fortune με κάθε παραγγελία του eKioskys.gr (άνω των 3 ευρώ).

To τεύχος περιλαμβάνει τη λίστα με τις πιο ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις για το 2020 και φιλοξενεί τα προφίλ γυναικών που πρωταγωνιστούν και στην κρίση του Covid -19, όπως η CEO του ομίλου ΟΦΕΤ, Ιουλία Τσέτη, η οποία προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά 24 εκατομμυρίων δόσεων Unikinon (χλωροκίνη) στο Ελληνικό Κράτος και σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.