H αντεπίθεση της Samsung

H αντεπίθεση της Samsung

Με συνεργασίες όπως αυτή με την Oculus Rift, φιλοδοξεί να φέρει την εικονική πραγματικότητα στα smartphones. 

Νέες συνεργασίες επιδιώκει ο τεχνολογικός κολοσσός της Samsung στη προσπάθεια του να ενισχύει περαιτέρω τη θέση και τη κερδοφορία του στην αγορά των «έξυπνων» κινητών.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, η εταιρεία αντεπιτίθεται και σκοπεύει να φέρει την εικονική πραγματικότητα στα smartphones.

Για αυτό το σκοπό η Samsung προωθεί μια νέα συνεργασία με την Oculus Rift, την εταιρία που εξαγοράσθηκε πρόσφατα από το Facebook.

Η συνεργασία αυτή φέρνει στα νέα κινητά της Samsung την εικονική πραγματικότητα, με ένα από τα πρώτα σετ εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά, το Samsung Gear VR.

Πρόκειται για ελαφρύ αξεσουάρ που συνδέεται στο smartphone της εταιρίας, η χρήση του είναι αρκετά απλή και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, όπως σημειώνει ο Daniel Thomas των Financial Times.

Η έξυπνη κίνηση της Samsung είναι ότι έχει θέσει μια σχετικά «λογική» τιμή (της τάξεως των 200 στερλινών) στο αξεσουάρ, με προφανή στόχο να ενισχύσει τις πωλήσεις των κινητών της τηλεφώνων.

Διαβάστε ακόμη: 

To προϊόν της Samsung που «τράβηξε» όλα τα βλέμματα