H ΙΚΕΑ και ο Tom Dixon παρουσιάζουν τη σειρά DELAKTIG

H ΙΚΕΑ και ο Tom Dixon παρουσιάζουν τη σειρά DELAKTIG

Η νέα σειρά DELAKTIG μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ένα σύστημα καθιστικού που προσαρμόζεται στην καθημερινή ζωή και στις ανάγκες μας.

Η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, και o Tom Dixon ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη νέα σειρά καθιστικού DELAKTIG. Ανατρέποντας τις παραδοσιακές μεθόδους σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων, η νέα πρωτοποριακή σειρά DELAKTIG έχει φτιαχτεί με βιομηχανικό τρόπο, χρησιμοποιώντας σαν βάση το αλουμίνιο. Η ιδιαίτερη αισθητική σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και την ελαφριά αίσθηση του αλουμινίου, δίνουν μία νέα προσέγγιση στο καθιστικό και στο μίνιμαλ σχεδιασμό.

Η νέα σειρά DELAKTIG μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ένα σύστημα καθιστικού που προσαρμόζεται στην καθημερινή ζωή και στις ανάγκες μας. Η ευελιξία και ο σχεδιασμός του σκελετού μας επιτρέπει να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση, συμβαδίζοντας απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία επίπλων, έχουν σχεδιαστεί και αξεσουάρ, τα οποία συμπληρώνουν τα προϊόντα της σειράς DELAKTIG και συνδυάζονται με άπειρους τρόπους ανάλογα με το στιλ, τις δραστηριότητες και τον τρόπο ζωής του καθενός.