H Τέιλορ Σουίφτ δώρισε 30.000 δολάρια σε έφηβη για τις σπουδές της

H Τέιλορ Σουίφτ δώρισε 30.000 δολάρια σε έφηβη για τις σπουδές της
epa07524329 US singer Taylor Swift arrives for the annual Time 100 Gala at the Frederick P. Rose Hall at the Lincoln Center in New York, New York, USA, 23 April 2019. The annual event coincides with Time Magazine's annual list of the 100 most influential people in the world. EPA/JUSTIN LANE Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Της έγραψε μάλιστα, το εξής μήνυμα: «Βικτόρια, έπεσα πάνω στην ιστορία σου στο διαδίκτυο και με ενέπνευσε τόσο η θέληση και η αφοσίωσή σου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Θέλω να σου δώσω το υπόλοιπο ποσό του στόχου σου και καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Με αγάπη, Τέιλορ».

Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις δώρισε 30.000 δολάρια σε μία 18χρονη για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου στο οποίο ήθελε να φοιτήσει.

Η Βρετανίδα Βικτόρια Μάριο -που αυτοπροσδιορίζεται ως «μαύρη γυναίκα με ένα όνειρο»- είχε εναποθέσει τις ελπίδες της να σπουδάσει σε έρανο μέσω GoFundMe μέσω του οποίου ζητούσε να τη βοηθήσει ο κόσμος με δωρεές. Η ίδια όπως εξηγούσε, τα πήγε εξαιρετικά στις εξετάσεις, έγινε δεκτή σε υψηλού κύρους βρετανικό πανεπιστήμιο, ωστόσο δε διέθετε τα χρήματα που χρειαζόταν για τις σπουδές της.

Την Πέμπτη, η τύχη της χαμογέλασε γιατί η προσπάθειά της υπέπεσε στην αντίληψη της τραγουδίστριας, η οποία αποφάσισε να συνδράμει. Της έγραψε μάλιστα, το εξής μήνυμα: «Βικτόρια, έπεσα πάνω στην ιστορία σου στο διαδίκτυο και με ενέπνευσε τόσο η θέληση και η αφοσίωσή σου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Θέλω να σου δώσω το υπόλοιπο ποσό του στόχου σου και καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Με αγάπη, Τέιλορ».