Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό των ελληνικών startups

Στήριξη στις νεοφυείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του προγράμματος NBG BusinessSeeds.

Πρωτοβουλία στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG BusinessSeeds.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση και την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, η Εθνική Τράπεζα προβαίνει σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στόχος της δράσης είναι η επιβράβευση και η ανάδειξη startups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική.

Η Εθνική Τράπεζα, τονίζει σε ανακοίνωση της, συνεχίζει να στηρίζει την υγιή νεοφυή επιχειρηματικότητα, μέσω σύγχρονων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων υποδομών αποδοχής συναλλαγών καρτών, στο e-shop της επιχείρησης.

Οι δικαιούχοι θα επωφεληθούν αποκτώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, i-bank e-commerce, εντελώς ανέξοδα για τον πρώτο χρόνο και με εξαιρετικά προνομιακή προμήθεια από το δεύτερο χρόνο και μετά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με ημερομηνία ίδρυσης από την 1 Ιανουαρίου 2014 και μετά, με έδρα την Ελλάδα ή παράρτημα στην Ελλάδα, που έχουν κύκλο εργασιών προηγούμενης χρήσης άνω των 50.000 ευρώ συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας ή χρηματοδοτούνται από Venture Capital έως 1,5 εκ. ευρώ από εταιρείες – μέλη της Hellenic Venture Capital Association.

Επίσης σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΝΒG Business Seeds».

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας.