Η νέα πανάκριβη βίλα του Λιονέλ Μέσι στη Φλόριντα, με 8 υπνοδωμάτια και 3 γκαράζ

Η νέα πανάκριβη βίλα του Λιονέλ Μέσι στη Φλόριντα, με 8 υπνοδωμάτια και 3 γκαράζ
Inter Miami's Argentine forward #10 Lionel Messi arrives for the Major League Soccer (MLS) football match between Inter Miami CF and Nashville SC at DRV PNK Stadium in Fort Lauderdale, Florida, on August 30, 2023. (Photo by Chris Arjoon / AFP) Photo: AFP
Η νέα κατοικία του Αργεντινού σούπερ σταρ διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, τρία γκαράζ και πισίνα.

Μόλις λίγους μήνες μετά από την υπογραφή του επικού συμβολαίου, που τον έφερε στις ΗΠΑ, ο Lionel Messi, προχωρά στην αγορά παραθαλάσσιας κατοικίας, αξίας περίπου 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε προάστιο της Φλόριντα.

Την αγορά χειρίστηκε εταιρεία που συνδέεται με τον Alfonso Nebot Armisen, ο οποίος βοηθά στη διαχείριση των επενδύσεων του Messi.

Το σπίτι, που εκτείνεται σε επιφάνεια 975 τετραγωνικών μέτρων, στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, τρία γκαράζ και πισίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση. Το ακίνητο προηγουμένως είχε πωληθεί έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2022.

Η κατοικία είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το DRV PNK Stadium, το γήπεδο όπου αγωνίζεται η Inter Miami του Messi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Messi υπέγραψε στην ομάδα φέτος, σε μια ιστορική συμφωνία για το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αφού απέρριψε μια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία. Ο αργεντίνος σούπερ σταρ έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στην Inter Miami, οδηγώντας την σε νίκη στο Leagues Cup, φέρνοντας νέους χορηγούς και εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λίγα λεπτά.

Οι Samuel και Donna Simpkin της εταιρείας Compass Florida εκπροσώπησαν την οικογένεια Messi στη συναλλαγή, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το The Real Deal.

Σημειώνεται ότι ο Messi είναι κάτοχος και άλλων κατοικιών στην περιοχή του Μαϊάμι, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμερίσματος στην Sunny Isles Beach αξίας 7,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 

Πηγή: fortune.com