Η νέα συλλογή ρολογιών της Oris S.A. σε μια ειδική επίδειξη

Η νέα συλλογή ρολογιών της Oris S.A. σε μια ειδική επίδειξη

Η Oris Aviators’ Team για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την επίδειξη της νέας συλλογής ρολογιών της Oris S.A.

Η ελβετική μάρκα πολυτελών ρολογιών Oris ξεκινάει σήμερα την ειδική αποστολή της για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν, που είδαμε πρόσφατα στην Baselworld 2015, σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με πρώτη στάση στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, αύριο 16/04, όπου θα έχουν την ευκαιρία επιλεγμένοι αντιπρόσωποι να παρακολουθήσουν μια ειδική επίδειξη. Την επίδειξη διοργανώνει η Rist Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπων των ρολογιών Oris για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το αεροπλάνο της Oris επανδρώνεται από τους Karim Gerber, Region Manager της Oris για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, και τους πρώην πιλότους της Swiss Air Force και Swissair αντίστοιχα, Paul Ruppeiner και Simon Maurer, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τον Gerber εναλλάξ στους επιλεγμένους προορισμούς του ταξιδιού. Οι τρεις άνδρες της Oris Aviators’ Team, οι οποίοι είναι πιλότοι επιδειξιών και αναμένεται να δώσουν μοναδική χροιά στην αποστολή ενώ θα περάσουν πάνω από 40 ώρες στο αεροπλάνο και θα διανύσουν συνολική απόσταση 12.500 χιλιομέτρων με το Pilatus PC-7, ένα πρώην αεροσκάφος της Swiss Air Force που μπορεί να αγγίξει ταχύτητες μέχρι 500km/h. Η αποστολή θα ξεκινήσει με μία εντυπωσιακή πτήση από το αεροδρόμιο Grenchen της Ζυρίχης και θα τελειώσει στο αεροδρόμιο της Muscat, μετά από 24 μέρες και 19 στάσεις σε 8 διαφορετικές χώρες.

Η διαδρομή περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα και κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα της EMEA όπως το Κάιρο, το Riyadh, το Dudai, το Bahrain και το Κουβέιτ, καθώς και τρεις στάσεις στη χώρα μας, στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κέρκυρα.

1/3