Η Seneca Medical Group κατακτά την Ευρώπη

Η Seneca Medical Group κατακτά την Ευρώπη
Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας η Seneca Medical Group πρωτοστατεί στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εξωτερική εμφάνιση και ειδικά τα μαλλιά έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση των ανθρώπων, γι’ αυτό και η αραίωση στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να έχει σοβαρή ψυχολογική επίδραση, επιδεινώνοντας την τριχόπτωση.

Η Seneca Medical Group, για περισσότερο από τρεις δεκαετίες έχει συνδέσει το όνομα της με τις επιτυχημένες θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης της τριχόπτωσης. Πάνω από 43.000 ασθενείς έχουν εμπιστευτεί την τύχη των μαλλιών τους στον όμιλο, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την τεχνολογία, τους ανθρώπους και τις άρτια καταρτισμένες κλινικές της. Δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια, η Seneca, η οποία αποτελεί μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές στη μεταμόσχευση μαλλιών, δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε νέες στρατηγικές επεκτάσεις. Ειδικότερα, εγκαινίασε νέα κλινική στη Δανία, ενώ μπήκε δυναμικά και στην αγορά της Ρουμανίας.

Σειρά στο στρατηγικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας έχουν η Ιταλία, η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς η Seneca στοχεύει σε πόλεις που παρουσιάζουν σημαντική ζήτηση για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ παράλληλα έχουν εύκολη προσβασιμότητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών της!

Η κλινική στη Ρουμανία

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Seneca Medical Group έναντι του ανταγωνισμού έγκειται στο ότι προσφέρει υπερσύχρονες υπηρεσίες και θεραπείες μαλλιών, όπως η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE, η οποία είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία. Παράλληλα, όλη η ιατρική ομάδα της έχει πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η κλινική της Αθήνας αποτελεί την πιο σύγχρονη κλινική της Ευρώπης.

«Δημιουργήσαμε μία υπερσύγχρονη κλινική με σκοπό να αποτελέσει το κέντρο του ιατρικού τουρισμού στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ευρώπη. Όραμά μας είναι να είμαστε ο Νo 1 προορισμός αποκατάστασης της τριχόπτωσης τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.”, δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοτταρίδης.

Η κλινική στη Δανία

Σε μία εποχή που ο ιατρικός τουρισμός καταγράφει ιδιαίτερα σημαντική ανάπτυξη, ιδιαίτερα για ιατρικές υπηρεσίες, όπως οι αισθητικές επεμβάσεις και η μεταμόσχευση μαλλιών, η Seneca βρίσκεται εκεί και εξυπηρετεί κοινά από χώρες του εξωτερικού. Σήμερα η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει πάνω από 30% του πελατολογίου της να προέρχεται από το εξωτερικό.

Με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της, μεταξύ των οποίων, το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο το 2019, το Βραβείο Eagles of Health 2021, το Healthcare Business Award 2022, το Trichology Clinic of the Year & Hair Transplant Clinic of the Year 2022/23 και το Whatclinic award 2022, η εταιρεία έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των οργανισμών μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το πρώτο του ραντεβού δια ζώσης, είτε να το κλείσει online. Αφού οι γιατροί λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να συντάξουν το ιστορικό του, στη συνέχεια πραγματοποιείται ο διαγνωστικός έλεγχος και καταρτίζεται ένα εξειδικευμένο πλάνο θεραπείας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από τη μεταμόσχευση μαλλιών που αφορά την πλειονότητα των ιατρικών περιστατικών, αρκετοί ασθενείς επισκέπτονται τις κλινικές Seneca Medical Group για μεταμόσχευση φρυδιών και εμφύτευση γενιών.