Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει τη ζωή σας… ντοκιμαντέρ με τη φωνή του Ντέιβιντ Ατένμπορο

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει τη ζωή σας… ντοκιμαντέρ με τη φωνή του Ντέιβιντ Ατένμπορο
Photo: AFP
Η αφήγηση αποτυπώνει όχι μόνο τη χαρακτηριστική φωνή του ντοκιμαντερίστα, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ ομιλίας του

Η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να δίνει ξεχωριστές δυνατότητες στους χρήστες του διαδικτύου. Εάν θέλατε η ζωή σας να γίνει ένα μικρό ντοκιμαντέρ το οποίο αφηγείται ο γνωστός Βρετανός βιολόγος, Ντέιβιντ Ατένμπορο, ένας προγραμματιστής σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Όπω μετέδωσε το businessinsider.com, ο Τσάρλι Χολτς σε ένα demo βίντεο που μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter) καταγράφει πως ακούγεται η φωνή του Ατένμπορο να περιγράφει τον προγραμματιστή σαν να ήταν ένας χαρακτήρας σε ντοκιμαντέρ.

«Εδώ έχουμε ένα αξιοσημείωτο δείγμα του Homo Sapiens, που διακρίνεται από τα ασημένια κυκλικά γυαλιά του και μια χαίτη από ανακατεμένες σγουρές μπούκλες» ακούγεται να αναφέρει ο AI Ατένμπορο.

Η αφήγηση φαίνεται να είναι αυτόνομη και εκπληκτικά ρεαλιστική στο να αποτυπώνει όχι μόνο τη χαρακτηριστική φωνή του ντοκιμαντερίστα, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ ομιλίας του.

«Φοράει κάτι που φαίνεται να είναι ένα μπλε υφασμάτινο κάλυμμα, το οποίο μπορεί μόνο να υποτεθεί ότι αποτελεί μέρος της επίδειξης ζευγαρώματος του» ο AI Ατένμπορο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: businessinsider.com