Η UniCredit εξετάζει την αγορά μεριδίου της Commerzbank- Ποιο είναι το σχέδιό της

Η UniCredit εξετάζει την αγορά μεριδίου της Commerzbank- Ποιο είναι το σχέδιό της
epa03370381 (FILE) A file photo dated 08 June 2005 showing he headquarters of Unicredit Bank in Milan, northern Italy. According to reports published 26 August 2012, Unicredit has confirmed in a statement that US authorities are investigating Unicredit's German subsidiary, HypoVereinsbank of possible breach of sanctions on Iran-related financial activities. EPA/DANIEL DAL ZENNARO
Η ιταλική τράπεζα δεν θα μπει στη μέση των συνομιλιών συγχώνευσης που είναι σε εξέλιξη με τη Deutsche Bank, αλλά θα κάνει κάποιο βήμα εάν δεν αποδώσουν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Η ιταλική τράπεζα UniCredit ετοιμάζει πρόταση αγοράς μεριδίου της Commerzbank, καθώς οι διαπραγματεύσεις για τη συγχώνευση της τελευταίας με τη Deutsche Bank είναι αντιμέτωπες με δυσκολίες, όπως μεταδίδουν οι Financial Times, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές.

Η UniCredit δεν θα μπει στη μέση των συνομιλιών συγχώνευσης που είναι σε εξέλιξη, αλλά θα κάνει κάποιο βήμα εάν δεν αποδώσουν, σημειώνεται στο δημοσίευμα. Το σχέδιο περιλαμβάνει την αγορά μεγάλου μεριδίου της Commerzbank από τη UniCredit και μετά τη συγχώνευση με τη γερμανική τράπεζα HypoVereinsbank, που ήδη κατέχει, σύμφωνα με τους FT. Εκπρόσωπος της UniCredit δήλωσε: «Δεν σχολιάζουμε φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά».