Η Υahoo προειδοποιεί: Η Verizon μπορεί να τινάξει τη συμφωνία στον «αέρα»

Η Υahoo προειδοποιεί: Η Verizon μπορεί να τινάξει τη συμφωνία στον «αέρα»

Παρ' όλα αυτά επιμένει ότι οι χάκερς δεν κατάφεραν να προκαλέσουν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή της.

Η Yahoo σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση πως η Verizon θα ολοκληρώσει τη συμφωνία μεταξύ τους», σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission).

Η έκθεση αποκάλυψε επίσης ότι η τεχνολογική εταιρεία βρίσκεται υπό έλεγχο από διάφορους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και ξένους κυβερνητικούς αξιωματούχους και φορείς, με αφορμή την υπόθεση με τους χάκερς στη Υahoo.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο αμερικανικός κολοσσός τηλεπικοινωνιών προσφέρθηκε να αγοράσει τη διαδικτυακή επιχείρηση της Yahoo, ωστόσο η συμφωνία έμεινε για λίγο καιρό στα «σκαριά» όταν έγινε γνωστό ότι 500 εκατομμύρια λογαριασμοί χρηστών κλάπηκαν από το δίκτυο της.

«Η Verizon μπορεί τώρα να ακυρώσει τη συμφωνία αγοράς μετοχών ή να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της πώλησης», σημείωσε η Yahoo προειδοποιώντας τους επενδυτές της, τονίζοντας παράλληλα ότι οι χάκερς τελικώς δεν κατάφεραν να προκαλέσουν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή της.

«Είμαστε σίγουροι για την αξία της Yahoo και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Verizon», δήλωσε εκπρόσωπος της Yahoo στο CNNMoney.

Διαβάστε επίσης: Πόσα θα λάβει η Μαρίσα Μάγιερ από τη συμφωνία της Yahoo με τη Verizon