Iker Casillas: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα και η δήλωση καρδιολόγου

Iker Casillas: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα και η δήλωση καρδιολόγου
Σοκαρισμένη είναι από χθες η κοινή γνώμη στον αθλητισμό από το έμφραγμα που υπέστη ο Ισπανός Iker Casillas.

O τερματοφύλακας της Πόρτο και ιστορικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Το ρεπορτάζ της MARCA αναφέρει ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αμέσως μόλις ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το κινητό του έστειλε σε αγαπημένα του πρόσωπα το εξής μήνυμα: «Είμαι καλά…».

Αντίστοιχα ενημέρωσε μέσω social media και τους φίλους και fans του. Συγκεκριμένα, o Iker Casillas ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και έγραψε:

«Όλα είναι υπό έλεγχο. Ήταν μια μεγάλη τρομάρα, αλλά όλα είναι εντάξει τώρα. Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα και την αγάπη».


Το ποδοσφαιρικό του μέλλον

Ο 38χρονος πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το μέλλον του στο γήπεδο.

Ο 64χρονος καρδιολόγος και πρώην μπασκετμπολίστας της Ρεάλ, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, ξεκαθάρισε ότι ο συμπατριώτης του θα συνεχίσει να ζει φυσιολογικά. Παρόλα αυτά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο!

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Iker θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε σε δηλώσεις του.

Πηγή: Peoplegreece.com