Indian Wells: Αποκλείστηκε στο διπλό ο Τσιτσιπάς

Indian Wells: Αποκλείστηκε στο διπλό ο Τσιτσιπάς
epa06977525 Stefanos Tsitsipas of Greece hits a return to Tommy Robredo of Spain during the first day of the US Open Tennis Championships the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 27 August 2018. The US Open runs from 27 August through 09 September. EPA/JOHN G. MABANGLO *** Local Caption *** 53000073

Ο Έλληνας τενίστας κατέβηκε στα διπλά με παρτενέρ τον Γουέσλι Κούλχοφ, αλλά ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο από τους Λούκας Κούμποτ και Μαρσέλο Μέλο.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία των Στέφανου Τσιτσιπά και Γουέσλι Κούλχοφ στο κυρίως ταμπλό του διπλού στο Indian Wells, καθώς ο 20χρονος Έλληνας και ο 29χρονος Ολλανδός ηττήθηκαν με 2-1 σετ (7-6 [1], 6-7 [1], 10-5) από τους Λούκας Κούμποτ και Μαρσέλο Μέλο.

Το έργο των Τσιτσιπά/Κούλχοφ ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο, καθώς είχαν απέναντί ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό δίδυμο, που έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και αγωνίζεται μαζί για αρκετό καιρό. Παρόλα αυτά, οι δύο τενίστες πάλεψαν και έστειλαν το ματς στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι αντίπαλοί τους αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

Ο Τσιτσιπάς πλέον επικεντρώνεται στο μονό και στο παιχνίδι με τον Φέλιξ Αλιασίμ για τον δεύτερο γύρο. Ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης, το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο Καναδό, με στόχο την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Καλιφόρνια.