Υπηρεσίες διαρκούς υποστήριξης από την εταιρεία Κωτσόβολος

Υπηρεσίες διαρκούς υποστήριξης από την εταιρεία Κωτσόβολος

Οι υπηρεσίες Premium Total Support  από το Support 360° της Κωτσόβολος. 

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα που ηγείται της αγοράς από το 1950, κάνει και πάλι τη διαφορά ενισχύοντας τη σειρά υπηρεσιών Premium Total Support που πλέον καλύπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες συσκευών, στο πλαίσιο του Support 360°.

Ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Η επέκταση των πακέτων Premium Total Support του Support 360° σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε, είναι μια κίνηση ενίσχυσης των δεσμών που έχουμε ήδη με τους πελάτες μας και συνεχούς υποστήριξής τους ακόμα και μετά την αγορά. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να είμαστε Πάντα Δίπλα τους όποτε και αν μας χρειαστούν για να κάνουμε τη ζωή τους σημαντικά πιο εύκολη. Το Support 360° είναι ένα ζωντανό brand που συνεχίζει να εξελίσσεται με καινοτόμες λύσεις προκειμένου να διαθέτει σταθερά την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς».

Οι πελάτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθούν των παρακάτω μοναδικών επιπρόσθετων προνομιών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές:

• Για πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στεγνωτήρια, ελεύθερες κουζίνες και τηλεοράσεις προσφέρονται επιπλέον έναντι του απλού Total Support:

  1. Δέσμευση επισκευής σε 14 ημέρες (αντί των 28 ημερών που ισχύει στα απλά πακέτα)
  2. Δανειστική συσκευή για την περίοδο της επισκευής
  3.  Άμεση αντικατάσταση στο προϊόν σε περίπτωση εμφάνισης 2ης βλάβης

• Για κλιματιστικά Inverter προσφέρονται επιπλέον του απλού Total Support:

  1. Δέσμευση επισκευής σε 14 ημέρες
  2. Ετήσια προληπτική συντήρηση
  3. Άμεση αντικατάσταση στο προϊόν σε περίπτωση εμφάνισης 2ης βλάβης

Οι υπηρεσίες του Premium Total Support έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω τα οφέλη των πακέτων Total Support που προσφέρουν διαρκή προστασία των συσκευών με ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για έως και 5 χρόνια από την πρώτη μέρα αγοράς.

Οι νέες αυτές προσθήκες πλαισιώνουν ένα ολοκληρωμένο πλήθος χρήσιμων αλλά και οικονομικών υπηρεσιών του Support 360° που καλύπτει τους τέσσερις βασικούς άξονες

• της Διαρκούς Προστασίας Συσκευών

• της Υποστήριξης Συσκευών Ψηφιακής Τεχνολογίας

• της Συντήρησης και της Επισκευής Συσκευών και

• της Παράδοσης και Εγκατάστασης Συσκευών

Διαβάστε περισσότερα:

Τα νέα ρολόγια της VENUS συνδυάζουν παράδοση και κομψότητα

Η Dacia ετοιμάζει το supermini των 5.000 ευρώ

Η νέα «παιδική χαρά» της Ferrari στη Βαρκελώνη